Presidents Institute

Fra Wikipedia, den frie encyklopædi
Presidents Institute
Virksomhedsinformation
Selskabsform Aktieselskab Rediger på Wikidata
Grundlagt September 2005
Hovedsæde København, Danmark Rediger på Wikidata
Eksterne henvisninger
Virksomhedens hjemmeside Rediger på Wikidata
CVR-nummer 39980126 Rediger på Wikidata
OpenCorporates dk/39980126 Rediger på Wikidata
Information med symbolet Billede af blyant hentes fra Wikidata.

Presidents Institute er et internationalt direktørnetværk, som oprindeligt blev stiftet i Danmark i september 2005 under det oprindelige navn Institut for Selskabsledelse. I dag opererer erhvervsnetværket globalt med over 2.000 medlemmer i Danmark, Sverige og Finland.

Udover at skabe fortrolige fora for topledere, hvor der kan udveksles erfaring og sparring om konkrete udfordringer, er Presidents Institute særligt kendt for sine halvårlige Presidents Summits.[1]

Presidents Summits er internationale topmøder for erhvervsledere i ind- og udland, hvor der typisk samles over 2.000 erhvervsledere - og er dermed de største tilbagevendende begivenheder af sin slags i Norden.[2][behøver bedre kilde] Fokus på disse topmøder er almindeligvis bestyrelsesarbejde, topledelse og politik. Tidligere indlægsholdere har bl.a. været Jack Welch, Sir Richard Branson, Gordon Brown, Carlos Ghosn, Mitt Romney og Bill Clinton.

Presidents Institute blev kåret som Børsen Gazelle i 2011, 2012, 2013, 2014 og 2015.

Selskabet blev rekonstrueret i oktober 2018 og overtaget af en gruppe erhvervsledere bestående serieiværksætterne Mads Faurholt-Jørgensen og Stefan Bruun[3].

Referencer[redigér | rediger kildetekst]

  1. ^ Presidents Summits
  2. ^ JyskeVestkysten
  3. ^ "Direktørklub genopstår med kendisinvestorer". Børsen. 31. oktober 2018. Arkiveret fra originalen 6. december 2018. Hentet 5. december 2018.
Der er for få eller ingen kildehenvisninger i denne artikel, hvilket er et problem. Du kan hjælpe ved at angive troværdige kilder til de påstande, som fremføres i artiklen.

Eksterne henvisninger[redigér | rediger kildetekst]