Rossini Caviar A/S

Fra Wikipedia, den frie encyklopædi
Spring til navigation Spring til søgning
Broom icon.svgDer er ingen kildehenvisninger i denne artikel, hvilket er et problem.
Du kan hjælpe ved at angive kilder til de påstande, der fremføres. Hvis ikke der tilføjes kilder, vil artiklen muligvis blive slettet.
Question book-4.svg
Broom icon.svgDenne artikel behøver tilrettelse af sproget.
Sproget i denne artikel er af lav kvalitet på grund af stavefejl, grammatikfejl, uklare formuleringer eller sin uencyklopædiske stil.
Du kan hjælpe Wikipedia ved at forbedre teksten.

Rossini Caviar er grundlagt i 1999 af Jacob Marsing-Rossini og er Skandinaviens førende leverandør af caviar. Rossini Caviar A/S leverer caviar til en lang række michelin- og toprestauranter i København, Stockholm, Oslo, London og Paris og handler med internationale superkokke, som Gordon Ramsay og Pierre Gagnaire der begge serverer Rossinis caviar med deres eget ”Private Label” på caviardåsen.

Fordelene ved overgangen fra vild til farmet kaviar så Jacob Marsing-Rossini som en af de første, hvilket gav hans virksomhed afsættet til i dag at være Skandinaviens største spiller på kaviarmarkedet.

Udover caviar har Rossini et bredt sortiment af luksusprodukter, som gammeldagsrøget laks, ørred- & lakserogn, blinis og leverer til en lang række delikatessebutikker i Danmark.

Eksterne henvisninger[redigér | rediger kildetekst]

DanskSpire
Denne artikel om et dansk firma eller en virksomhed er en spire som bør udbygges. Du er velkommen til at hjælpe Wikipedia ved at udvide den.