Samurai Deeper Kyo

Fra Wikipedia, den frie encyklopædi
Gå til: navigation, søg
Broom icon.svg Denne artikel behøver tilrettelse af sproget.
Sproget i denne artikel er af lav kvalitet på grund af stavefejl, grammatikfejl, uklare formuleringer eller sin uencyklopædiske stil.
Du kan hjælpe Wikipedia ved at forbedre teksten.
Samurai Deeper Kyo
サムライ ディーパー キョウ
(Samurai Dīpā Kyō)
Genre Chanbara, Overnaturlig
Manga
Forfatter Akimine Kamijyo
Udgiver Japan Kodansha
Engelsk udgiver Storbritannien Canada USA Tokyopop
Dansk udgiver Danmark Mangismo
Demografi Shōnen
Magasin Weekly Shōnen Magazine
Original udgivelse 15. oktober 199910. maj 2006
Bind 38
Tv-anime
Instruktør Junji Nishimura
Studie Studio Deen
Licensgiver USA AnimeWorks
Netværk Japan TV Tokyo
Engelsk netværk USA Encore WAM
Original udsendelse 2. juli 200223. december 2002
Afsnit 26

Samurai Deeper Kyo (サムライ ディーパー キョウ Samurai Dīpā Kyō) er en manga skrevet og illustreret af Akimine Kamijyo og udgivet i Danmark af Carlsens manga (tidligere af Mangismo). Der er 38 bind i serien, der handler om den berygtede Kyo som lever i Kyoshiros krop, når han bliver udsat for fare, tager Kyo over. Det viser sig at Kyoshiro har lukket Kyo inde, for at han ikke skal gøre skade. Men så møder de dusørjægeren Yuya Shina og så begynder historien.

Plot[redigér | redigér wikikode]

Yuya viser sig at have haft en storebror, og hun er nu på vej ud for at dræbe ham der dræbte hendes bror "manden med aret" en mand med et ar formet som et kors på ryggen. Yuya vil gerne have dusøren på Kyos hoved, men det er ikke så let, for Kyo er meget stærk, og Yuya har kun en pistol. De møder Benitora (Hidetada Tokugawa), som for sjov skyld slutter sig til dem, han synes, det er spændende at kæmpe sammen med Kyo, og han bliver også hurtigt forelsket i Yuya.

I et tehus møder kyo Yukimura Sanda, Yukimura er i fuld gang med "et eller andet" med en pige, mens nogle mænd i tehuset snakker om, hvem der er den stærkeste samurai, Yukimura (der går under et dæknavn) siger, at Yukimura Sanada er den stærkeste, Kyo siger selvfølgelig "dæmon øje Kyo". Yukimura driller Kyo, og Kyo trækker sit sværd, men til Kyos store overraskelse standser Yukimura ham. De mødes flere gange med Yukimura igen, nogle gange kæmper de side om side andre gange ikke, Yukimura er lumsk.

Kyo havde engang "fire himmelske krigere", som kæmpede sammen med ham, og skæbnen skal føre dem sammen igen. Kyo vil finde sin gamle krop, men den er ikke let at få fat i, især ikke da Mibu får fat i den.

efter at have mødt Yuya Shina og Yukimura Sanada tager kyo af sted sammen med dem og møder en del nye venner på sin rejse efter sin egen krop. specielt Benitora, Botenmaru, Sasuke, Akira, Hotaru bliver senere end i serien et meget godt føjeskab sammen med kyo og Yuya Shina, hvor "Yuya Shina" er limen der holder alle sammen. kyoshiro dukker nu og da op, men kyo er hovedsageligt hovedpersonen. Alle i gruppen har hver deres grund til at følge kyo: Yuya Shina gør det fordi hun leder efter manden med arret på ryggen, som slog hendes bror ihjel da hun var lille. Yukimura gør det fordi han vil til magten, og have Ieyasu tokugawa af tronen som shogun. Benitora(søn af Ieyasu Togugawa) gør det af fri vilje og fordi han ikke har noget at foretage sig, men samtidig fordi hans venner betyder meget for ham. Sasuke gør det for at finde den røde konge og gør det af med ham, fordi kongen brugte skovboerne som skrald, den anden grund er fordi han lovede sin barndomsven Kotaro at han ville fuldfører sit løfte til ham.