Sarah Juel Werner

Fra Wikipedia, den frie encyklopædi
Gå til: navigation, søg
Sarah Juel Werner
Navn Sarah Juel Werner
Fødselsdato 27. juli 1992 (24 år)
Fødested Danmark
Statsborger Danmark Dansk/
Aktive år 2002 - nu
Beskæftigelse Skuespiller
Roller Cecilie Berggren i Absalons Hemmelighed
Information med symbolet Billede af blyant hentes fra Wikidata. Kildehenvisninger foreligger sammesteds.

Sarah Juel Werner (født 27. juli 1992) er en dansk skuespiller. Hun fik sin første store hovedrolle i spillefilmen Ulvepigen Tinke som 10-årig. Ud over Ulvepigen Tinke, har Sarah også lagt stemme til Lilo fra Disney-tegnefilmen Lilo & Stitch og har haft en birolle i Per Flys miniserie Arven og Bænken som datteren Marie-Louise.

I en alder af syv år gik hun til mime-undervisning og var med i en lille teatergruppe, der hed Søllerødderne. Hun har fået en del hoved- og biroller i nogle spillefilm efter sin medvirken i Ulvepigen Tinke.

Sarah er storesøster til barneskuespilleren Jonathan Werner Juel, som bl.a. spiller lillebror i julekalenderen Jesus og Josefine og halvbror i Karlas kabale.

I 2006 fik Sarah hovedrollen som Cecilie i DR's julekalender Absalons Hemmelighed, som viste sig at have stor succes i hele landet[Kilde mangler].

Filmografi[redigér | redigér wikikode]

Eksterne henvisninger[redigér | redigér wikikode]

Harlekin Columbine Tivoli Denmark.jpg Artiklen om skuespilleren Sarah Juel Werner kan blive bedre, hvis der indsættes et (bedre) billede.
Du kan hjælpe ved at uploade et godt billede til Wikimedia Commons iht. de tilladte licenser og indsætte det i artiklen. Eller du kan søge efter eksisterende filer på Wikimedia Commons eller på Flickr - fx med værktøjet Free Image Search Tool.
Skuespiller Stub
Denne skuespillerbiografi er kun påbegyndt. Du kan hjælpe Wikipedia ved at tilføje mere.
Biografi