Sarah Siddique

Fra Wikipedia, den frie encyklopædi
Spring til navigation Spring til søgning
Sarah Siddique
Født 23. september 1997Rediger på Wikidata
Bopæl VanløseRediger på Wikidata
Uddannelse og virke
Beskæftigelse Formand for Landssammenslutningen af Handelsskoleelever
Information med symbolet Billede af blyant hentes fra Wikidata. Kildehenvisninger foreligger sammesteds.

Sarah Siddique (født 1997) er formand for Landssammenslutningen af Handelsskoleelever (LH).[1]

Siddique startede med at være aktiv i LH i 2015. Hun har tidligere gået på HHX og er senere skiftet til den merkantile Eux. Hun har blandt andet optrådt på forskellige nyhedsmedier som TV2 News hvor hun har snakket om uddannelse og elevernes rettigheder.

Sarah Siddique har gennem sit virke som formand for Landssammenslutningen af Handelsskoleelever været medstiller på danmarks første borgerforslag, der var for afskaffelsen af uddannelsesloftet, og sat øget fokus på den merkantile Eux og været med til at sikre at Eux'en fik en god start i uddannelsesverdenen. Siddiques engagement for elevdemokrati og en bedre hverdag for eleverne startede i elevrådet på ZBC Vordingborg.

Sarah startede som Regionsformand for Sjælland og ved at sidde i LH's bestyrelse sit første år. Til den næstkommende generalforsamling i Landssammenslutningen af Handelsskoleelever blev hun valgt til at sidde i forretningsudvalget som organisatorisk landsvalgt. Senere blev hun konstitueret som politisk næstformand. Siddique blev samme år konstitueret formand,[2] og 3 måneder efter blev hun valgt til posten som formand på den ekstraordinære generalforsamling i Landssammenslutningen af Handelsskoleelever.

De emner som Siddique især debatterer er karakterkrav, præstationskultur, vejledning og uddannelse. Derudover bruger hun meget tid på at fjerne tabuet omkring at tage mere end en uddannelse og det at vælge forkert uddannelse første gang.

Noter[redigér | redigér wikikode]

  1. ^ "LH konstituerer ny formand". Landssammenslutningen af Handelsskoleelever (LH). Hentet 21. marts 2018. 
  2. ^ Mikkel Bødker Olesen (14. august 2017), "Landssammenslutningen af Handelsskoleelever får ny formand", altinget.dk, København: Folketinget - ved Rasmus Nielsen, hentet 21. marts 2018. 

Kilder[redigér | redigér wikikode]

Question book-4.svg Der er for få eller ingen kildehenvisninger i denne artikel, hvilket er et problem. Du kan hjælpe ved at angive kilder til de påstande, som fremføres i artiklen.

Eksterne henvisninger[redigér | redigér wikikode]


DanmarkStub
Denne biografi om en dansker er kun påbegyndt. Du kan hjælpe Wikipedia ved at tilføje mere.
Biografi