Skabelondiskussion:Infoboks Wikidata leder

Page contents not supported in other languages.
Fra Wikipedia, den frie encyklopædi
Kopieret fra Skabelondiskussion:Infoboks_Wikidata_person#Stilling.2C_embede_etc

@PerV og Rodejong: Hvis {{Infoboks leder}} skal erstattes af Infoboks Wikidata person som på artiklen om Helmut Kohl, ville det være rart om denne havde et "embede" parameter, muligt i sektionen "Uddannelse og virke" eller for sig selv i et andet. Med følgende hvis ikke flere/andre:

P39 "position", "embede", "stilling"
P580 "starttidspunkt", "fra"
P582 "sluttidspunkt", "slutdato", "til", "ende", "lukket", "indtil", "endt"
P1365 "erstatter", "efterfulgte", "afløste"
P1366 "erstattet af", "efterfulgt af", "afløst af" TherasTaneel (diskussion) 16. jun 2017, 21:26 (CEST)
Jeg ved ikke om der er konsensus for det. Hvis der er konsensus for det, kan jeg godt implementere det, efter tests.  •   Rodejong   💬 ✉️ 16. jun 2017, 21:59 (CEST)

[redigeringskonflikt@TherasTaneel:Du har absolut ret, det var mig der sattet infoboks wikidata person ind, jeg var tæt på at rulle min redigering tilbage. Men jeg vil gerne høre @Rodejong:s mening, hvad synes du vi skal gøre? mvh Per (PerV) (diskussion) 16. jun 2017, 22:04 (CEST)

Jeg tror selv at det er bedre at bruge {{Infoboks leder}} i stedet for. Der er flere muligheder i den. Ulempen er, at Gorbi ikke vil have de parametre at hente fra Wikidata. (Han rullede mine ændringer tilbage) Men hvis vi kan modificere Infoboks leder til at ligne mere som Infoboks Wikidata person, så synes jeg at vi skal gøre det. Men det kræver at der er konsensus for det. Hvis der er konsensus for det,vil jeg teste på ny, og tilføje det igen / lade tilføje dem.
Kort sagt: Jeg vil gerne opgradere {{Infoboks leder}} til at indeholde personlige oplysninger der hentes fra Wikidata. Hvis ikke kan vi godt tilføje enkelte parametre som blev foreslået ovenfor.  •   Rodejong   💬 ✉️ 16. jun 2017, 22:54 (CEST)
Jeg tror infoboks leder er et godt udgangspunkt, men for ikke at få samme hektiske sitation som sidst, kan så ikke bare benytte navnet Skabelon:Infoboks Wikidata leder og foretage samtlige forsøg med en helt ny infoboks, der bygger på infoboks leder, og indbygger tilsvarende hentning af data som Infoboks Wikidata leder? mvh Per (PerV) (diskussion) 17. jun 2017, 00:09 (CEST)
Jo, en god ide. Jeg begynder i morgen med at opsætte en sandkasse.  •   Rodejong   💬 ✉️ 17. jun 2017, 00:20 (CEST)

Alrighty, i øvrigt; pårørende-parameteret under sektionen Familie kunne hentes på P1038 med qualifier P1039. Og hvis Infoboks Wikidata person havde en sektion som Infoboks leder med "Militærtid", kunne man springe {{Infoboks militær person}} over. TherasTaneel (diskussion) 17. jun 2017, 03:44 (CEST)

Problemet er, at der kun er plads til 80 parametre i en infoboks. Det er begrænset hvor meget man kan udvide.  •   Rodejong   💬 ✉️ 17. jun 2017, 08:54 (CEST)
Kopiering slut

@TherasTaneel og PerV: Jeg vil gerne have parametre testet, så brug dem ikke endnu på artikler.  •   Rodejong   💬 ✉️ 17. jun 2017, 10:15 (CEST)