Skabelondiskussion:Infoboks fransk kommune

Fra Wikipedia, den frie encyklopædi
Spring til navigation Spring til søgning
Frankrig Denne artikel er en del af WikiProjekt Frankrig, et forsøg på at forbedre artikler om Frankrig på Wikipedia. Hvis du er interesseret kan du redigere artiklen som denne skabelon sidder på eller besøge projektsiden, hvor du kan deltage i projektet.
Skabelon Denne artikel er blevet vurderet til Klasse skabelon på vurderingsskalaen. Eventuelle kommentarer om vurderingen kan skrives i huskeliste-form på denne diskussionsside.

Diskussionsafsnit[redigér wikikode]

Diskussion af skabelon og hjælpetekst indsættes herunder.

Er der nogen der ved, hvordan man ændrer i skabelonen, sådan at: Canton henviser til artiklen om franske kantoner ?

Henrik Millinge Sørensen 9. maj 2008, 11:26 (CEST)

Det skulle den gerne gøre nu. --Nis Hoff 30. jun 2009, 19:39 (CEST)

Omlægning af skabelon til hentning af wikidata[redigér wikikode]

Måske også @Amjaabc:, @Steenth, PHansen, EileenSanda, HenrikKbh, Sir48 og Tøndemageren: Er det virkeligt nødvendigt at opretholde denne skabelon for en fransk kommune/by- Vi har en udmærket {{Infoboks by}}, hvor vi langsomt, er ved at udvikle skabelonen til at hente info fra wikidata: Det virker som unødigt besværligt, at hvis en by ligger i et land, benytter vi en infoboks, i et andet en anden. At jeg så samtidigt synes denne infoboks er "grim" er selvfølgelig et subjektivt spørgsmål. Men diverse parametre fatter jeg ikke, ligesom jeg ikke forstår de bagvedliggende rutiner, som åbenbart udfylder nogle af nogle af felterne. Hvis det er muligt at "subste" den tilsvarende vi gjorde med Infoboks land → Infoboks land2, vil jeg gerne deltage i arbejdet. Det vil ihvertfald gøre det muligt for mig at deltage i redigeringerne af infoboksene i EU's næststørste medlemlands byer. mvh Per (PerV) (diskussion) 15. jun 2017, 10:09 (CEST)

Da der vel kun er et endeligt antal franske kommuner, er næppe mange der vil byde ind på denne tilsyneladende velfungerende skabelon. ("600 transclusion(s) found").
Hvad udseendet angår, kunne det vel testes i en Skabelon:Infoboks fransk kommune/sandkasse.
Der er så nogle felter der kunne hente fra Wikidata: blandt andet borgmester og måske andet her fra denne oversigt over WD-skabeloner
Jeg ved ikke hvordan det skal gribes an.
-- Mvh PHansen (diskussion) 16. jun 2017, 09:46 (CEST)
@PHansen:Når du nu har ryddet op med oprettelse af doc-siden, kan vi så ikke slette vejledningen her fra diskussionssiden? mvh Per (PerV) (diskussion) 16. jun 2017, 10:29 (CEST)
Nej, ikke endnu. Jeg har forsøgt med forhåndsvisning, men det ser stadig lidt mærkeligt ud. Det skal dog ende med at det kun er koden der er tilbage.
--Mvh PHansen (diskussion) 16. jun 2017, 10:38 (CEST)
Beklager først svare nu. Men der er indbygget håndtering af metadata i skabelonen for at hente indbyggertal. Og Indbyggertal er stadig lettere at bruge via metadata. Der er problemer med licens på wikidata med import med indbyggertal....
Hvis den skal konverteres til at bruge Infoboks by, kunne det være denne skabelon lægges foran og håndtere fx metadata som infoboks by ikke kan håndtere. --Steen Th (diskussion) 26. jun 2017, 15:00 (CEST)