Skabelondiskussion:Infoboks militærfly

Page contents not supported in other languages.
Fra Wikipedia, den frie encyklopædi

Der mangler noget luft mellem brødteksten i flyartiklerne og denne skabelon. --Med venlig hilsen Necessary Evil 29. jun 2008, 23:12 (CEST)


Hvorfor synes ikke overskriften beskrivelse/model selv om den blir fylt ut? --Flyvende Banan 3. jul 2008, 14:55 (CEST)

Ny kode til bedre mobilvisning[rediger kildetekst]

Jeg har erstattet den gamle kode, der byggede på 'hiddenStructure', med kode der bygger på Skabelon:Infoboks (se Skabelon:Infoboks militærfly/sandkasse).
Se mere herom i Landsbybrøndens arkiv nr 50, afsnittet "infobokse på mobile enheder" (fra 2. juli 2014)
Hvis der viser sig problemer, meld dem da her.
-- Mvh PHansen (diskussion) 8. maj 2015, 10:13 (CEST)[svar]

Antal bygget og skabelon på enwiki[rediger kildetekst]

Jeg så på Tupolev Tu-95, at der stod "Udgaver 500". Det synes jeg godt nok var mange versioner af flyet. På en:Tupolev Tu-95 står der "Number built >500 + Variants Tupolev Tu-114 ...". Så jeg kom frem til, at de 500 nok er antal bygget og ikke de forskellige udgaver.

Men nu er udfordringen så, at skabelonen ikke har en parmeter til antal bygget. Efter at have kigget lidt på det kom jeg frem til, at man på enwiki ikke har en infobooks til militærfly. Man bruger den samme som til fly.

Der er ingen der siger, at vi skal gøre som enwiki, men det er alt andet lettere hvis vi gør det. Hvis vi gerne kunne supplere med skyts kan vi måske lave en tilføjelse eller en ekstra infoboks man sætter nedenunder?

Bruger:PHansen har senest lavet en større opdatering så vil gerne høre hvad han synes :-)

Bruger:Steenth har du en let måde at finde infobokse, der ikke har en tilsvarende på enwiki? Hvis der er mange kunne vi jo overveje at tage en større diskussion af, om vi skal forsøge at matche enwiki. --MGA73 (diskussion) 27. dec. 2022, 11:50 (CET)[svar]

"Hvis vi gerne kunne supplere med skyts, kan vi ..."
Der findes en parameter for 'Skyts' :
 |header36 = 
 |label36 = Skyts
 |data36 = {{{skyts|}}}
-- PHansen (diskussion) 27. dec. 2022, 12:10 (CET)[svar]
@MGA73: En hurtig optælling af skabeloner, som ligner infoboks, hvor er 733 skabeloner (sandkasser mv er taget fra), hvor der er 269 som har interwiki-links til en: og 464 uden - 159 er uden interwiki og 305 er med interwiki. Så der er mest hyppigt ikke at bruge noget som ligner det engelske. Steen Th (diskussion) 27. dec. 2022, 16:00 (CET)[svar]
@PHansen: Ja {{Infoboks militærfly}} kan vise skyts men jeg forsøgte at sige, at hvis vi gjorde som enwiki og brugte {{Infoboks flytype}}, så kan man ikke umiddelbart bruge skyts :-)
@Steenth: tak, det er faktisk interessant synes jeg. At vi har så mange infobokse, der ikke bruges på andre wikier. Kan dog se at en del er ubrugte ifølge Wikipedia:Database_rapporter/ubrugte_skabeloner. --MGA73 (diskussion) 27. dec. 2022, 19:52 (CET)[svar]

Kommentar til infobokse for 'luftbårne fartøjer'. Jeg har kunnet finde de fire herunder.
Det ser ud til at sider der bruger de tre sidste kan erstattes af {{Infoboks fly start}} + {{Infoboks flytype}} som på engelsk. Det er imidlertid et stort arbejde og kræver vel en eller flere brugere der har nok interesse i området til at gå i gang med en sådan omlægning.

Tak. Dejligt overskueligt. Det ser ud til, at man både skal justere skabelonerne og rette i artiklerne. Så ja, det kræver noget arbejde.
Jeg er med på, at navigationsbokse kan være specielle hvis vi har artikler, som vedrører danske forhold. Fx borgmestre i xx kommune osv. Men på sigt må det vel være lettere, hvis man kan kopiere infobokse fra engelske artikler til dawiki og blot oversætte teksten til dansk. Personligt kan jeg dog godt lide tilføjelsen på militærfly mht. skyts. Men man kan jo ikke få det hele :-) --MGA73 (diskussion) 29. dec. 2022, 21:16 (CET)[svar]