Skabelondiskussion:Infoboks monark

Fra Wikipedia, den frie encyklopædi
Spring til navigation Spring til søgning
Stock post message.svg Huskeliste for Skabelon:Infoboks monark: rediger · historik · overvåg · opdater
  • Denne skabelon bør idéelt set fusioneres med elementer fra den engelske infoboks for kongelige for at sikre en større fleksibilitet (ie. hvad gør man hvis man er konge af et land men samtidig greve af et andet?) --Metalindustrien A/S (tidligere Lhademmor) 18. dec 2016, 08:58 (CET)
    • EDIT: Medmindre der allerede ER de samme parametre...? I så fald er der noget galt med Wikidata, og interwiki bør fixes ---Metalindustrien A/S (tidligere Lhademmor) 18. dec 2016, 09:01 (CET)

Har forgæves ledt efter et eksempel på, hvordan denne skabelon kan bruges med "land2" og "land3". Kan nogen hjælpe? --Rsteen 2. jul 2011, 21:10 (CEST)

Margrethe I havde en formel titel, som ikke indeholder "af Danmark". Skabelonen insisterer på, at alle monarker (hvilket hun så formelt set heller ikke var) skal have titler der slutter med "af {{{landX}}}". Et lille problem - men måske også relevant ift andre artikler. Jeg kan ikke lige se nogen løsning, udover at finde en anden skabelon (hvis ikke jeg skal reparere denne ...NisJørgensen (diskussion) 12. jan 2018, 23:19 (CET)

Våbenskjold, monogram etc[redigér wikikode]

Monarker har ikke sjældent våbenskjold og monogram. Kan vi tilføje disse to parametre som valgfri? Muligvis som emblem1 og emblem2 og med tilsvarende -type? --Palnatoke (diskussion) 6. maj 2018, 06:48 (CEST)