Skabelondiskussion:Infoboks stadion

Fra Wikipedia, den frie encyklopædi
Spring til navigation Spring til søgning
Fodbold-ikon Denne artikel, kategori eller skabelon er en del af WikiProjekt Fodbold, et forsøg på at koordinere oprettelsen af fodboldrelaterede artikler på Wikipedia. Hvis du er interesseret kan du redigere artiklen som denne skabelon sidder på eller besøge projektsiden, hvor du kan deltage i projektet.
Skabelon Denne artikel er blevet vurderet til Klasse Skabelon på vurderingsskalaen. Eventuelle kommentarer om vurderingen kan skrives i huskeliste-form på denne diskussionsside.

Billede[redigér wikikode]

Det er lykkedes mig at fjerne billedet, når det ikke er angivet (der efterlades dog en tynd tabelrække, hvilket er ok). Jeg vil også gerne fjerne f.eks. adressen, når den ikke er angivet, men her er det ikke ok med en smal tom række. Jeg har ikke lige fundet ud af at gøre det endnu.--Mikael V 18. jun 2006 kl. 00:58 (CEST)

Man gør det ved at bruge #if - men det er lidt for viderekomne. Hvis du ikke er det, så skal jeg se på det ved lejlighed, medmindre nogen kommer mig i forkøbet. --Sir48 (Thyge) 18. jun 2006 kl. 01:01 (CEST)
Du skal være velkommen. Jeg er stadig begynder mht. wikisyntax.--Mikael V 18. jun 2006 kl. 01:19 (CEST)
Som du ser, fandt jeg en lidt lettere metode. Begyndere har vi alle været, så man lærer af at se det fra andre :). --Sir48 (Thyge) 18. jun 2006 kl. 02:30 (CEST)
Det ligner et grumt CSS-hack :-) Det ser jo nemt ud, når man først ved hvordan. Tak for hjælpen.--Mikael V 18. jun 2006 kl. 19:13 (CEST)

Mobilvisning[redigér wikikode]

Infoboksen ser ud til at starte lidt nede i artiklen, i stedet for oppe i toppen som normalt, se f.eks. Brøndby Stadion. TherasTaneel (diskussion) 26. maj 2017, 01:00 (CEST)

@Dipsacus fullonum, Vrenak og PHansen: Det ser umiddelbart ud til, at alle infobokse gør det samme. TherasTaneel (diskussion) 28. maj 2017, 03:00 (CEST)

Ja, fx også H.C. Andersen med dansk mobilvisningen og engelsk mobilvisningen som begge gør det samme.
Den bytter i mobilvisningen for den danske også om på rækkefølgen af første afsnit og {{flertydigperson|H.C. Andersen (flertydig)}}
Er det måske en konfigurationsfil for mobilvisning der sender første afsnit øverst i alle tilfælde?
-- Mvh PHansen (diskussion) 28. maj 2017, 07:33 (CEST)

Wikidatakort?[redigér wikikode]

Kan nogen indbygge skabelonen Infobokskort her, på samme måde som den er indbygget i Infoboks by? --Hjart (diskussion) 17. okt 2019, 16:02 (CEST)