Skabelondiskussion:Minibus

Fra Wikipedia, den frie encyklopædi
Spring til navigation Spring til søgning

Skabelonens placering[redigér wikikode]

Denne skabelon går ind over teksten, bl.a. på Kristendom. --Palnatoke 26. aug 2005 kl. 00:35 (CEST)

Den ser fin nok ud hos mig, men nu har jeg sat en margen på (håber jeg da). Sig lige til hvis det ikke hjælper. -- Bruger:Wegge 26. aug 2005 kl. 00:41 (CEST)
Nu overlapper den ikke mere, men den er stadig ubehageligt tæt på, som illustreret her. (billedet er nu slettet da fejlen er rettet) --Palnatoke 26. aug 2005 kl. 03:54 (CEST)
I USA ser det stadig rædselsfuldt ud (minibus-skabelonen får sin egen kolonne yderst til højre). Måske kan det løses ved at skifte tabellen ud med Skabelon:Infoboks land. - Kåre Thor Olsen (Kaare) 28. aug 2005 kl. 01:31 (CEST)

Kan et eller andet gøres ved skabelonen? Den ødelægger udseendet på en del artikler, hvoraf det måske kan afhjælpes i nogle, selvom problemet er skabelonen (og/eller Mediawiki). - Kåre Thor Olsen (Kaare) 8. sep 2005 kl. 21:46 (CEST)

Omkring en permanent løsning[redigér wikikode]

Jeg har indsat en <br style="clear: left;"/> i skabelonen, hvilket løser problemerne i fx buddhisme. Mht. fx USA og kristendom, så må disse tabeller og skabeloner rettes til, så de opfører sig som billeder og placerer sig til venstre under bussen (og under andet som indsættes). Det må være, så vidt jeg kan se, dén eneste permanente løsning på de i det ovenstående diskuterede problemer. mvh/--Anjoe (Anders) 24. sep 2005 kl. 19:51 (CEST)

Ja det tror jeg du har ret i Anjoe. Hvis nogen har gode ideer til hvordan vi kan gøre skabelonen med minibussen mindre - evt. ved at fjerne eller udskifte billedet må de endelig sige til. Jeg synes stadig den er alt for stor i forhold til dens funktion. Mvh Malene Thyssen 24. sep 2005 kl. 20:27 (CEST)
Bussen er fin nok, Malene, men jeg har på den anden side altid undret mig over ordvalget "Minibussens destination ...", hvor destinationen er dens begyndelsessted. Burde det ikke snarere hedde: "Minibusruten ...", og så navnet på ruten? --Anjoe (Anders) 25. sep 2005 kl. 01:11 (CEST)

Jeg har nu efter flere timer givet op mht. at få bussen og andre tabeller til at ordne sig uden en *suk* ekstra tabel... En sådan er indsat nu i kristendom, så kan folk se, én måde det kan gøres på. Det optimale ville dog være at kunne ordne problemerne i selve skabelonerne, så jeg håber på, at der snart kommer en forbi, som er smartere end jeg. --Anjoe (Anders) 25. sep 2005 kl. 01:11 (CEST)

God ide mht. Minibusruten istedet for det lange udtryk! Jeg har prøvet at ændre i ruten "religion" - her har jeg sat skabelonerne op som i din ekstra tabel, for at få tingene til at stå tåleligt. Det kan vist godt gå? Mvh Malene Thyssen 25. sep 2005 kl. 09:12 (CEST)
Det ser rigtigt fint ud. mvh/--Anjoe (Anders) 25. sep 2005 kl. 16:01 (CEST)
Godt. Så vil jeg opdatere de andre busruter efter samme system. Nok ikke i aften, en ond influenza har indfundet sig, så jeg smutter i seng nu med panodil og varm the. Mvh Malene Thyssen 25. sep 2005 kl. 19:29 (CEST)
Uha! Det var da noget frygteligt noget. :-o Ingenting haster dog, så bliv bare rask først (bussen venter:-). Mvh/--Anjoe (Anders) 26. sep 2005 kl. 12:57 (CEST)
Hehe uheldigvis er jeg en kronisk wikiholic med enorme abstinenser efter en måneds kold tyrker så selv feber og ondt i halsen ikke holder mig fra tasterne i længere tid :-D Mvh Malene Thyssen 26. sep 2005 kl. 13:15 (CEST)
Den slags var jo ikke sket, hvis du ikke havde forsømt wiki :). Men god bedring, Malene. --Sir48 (Thyge) 26. sep 2005 kl. 13:45 (CEST)
Nej det har du nok ret i Thyge - jeg har været ude og skrabe fremmede baktusser sammen i den virkelige analoge verden - det er sundhedsskadeligt :-D Tak for godbedring-ønskerne til jer begge :-) Mvh Malene Thyssen 26. sep 2005 kl. 13:52 (CEST)

Indhold fra forsøgssiden Minibus2[redigér wikikode]

Den ser ud til at virke bedre i forhold til standardlayout'et; kan den erstatte den anden, så den automatisk går ind overalt, eller skal vi ha' begge muligheder ? Nico 2. dec 2005 kl. 09:47 (CET)

Det ser fint ud Nico - jeg synes vi skal skifte ud så vi får denne skabelon i alle minibusartiklerne. Og så tror jeg vi skal følge Sir48s forslag og rykke minibussen til bunden af artiklen, den roder for meget i toppen :-) Mvh Malene Thyssen 2. dec 2005 kl. 10:16 (CET)

Vil det være muligt at sætte en bot til at flytte skabelonen til bunden af artiklerne? -- Nico 2. dec 2005 kl. 17:09 (CET)

Min mening er at centreringen roder alt for meget i forhold til starten af artiklen, hvor andre ting, som fx den lignende skabelon {{harflertydig}} allerede roder. Hvis bussen skal centeres skal den ifølge min mening rykkes ned. Enten det eller en højrestilling som før. Sæt gerne en eller anden bot i lediggang på opgaven, hvis du synes. --Anjoe (Anders) 2. dec 2005 kl. 22:07 (CET)
Placeringen til højre går ikke, da det også ødelægger layoutet. Derfor er minibussen nu ved at blive flyttet ned i bunden af artiklerne. - Kåre Thor Olsen (Kaare) 2. dec 2005 kl. 22:17 (CET)
Som det fremgår af diskussion lige ovenover denne overskrift, så ødelægger minibusskabelonen ikke layoutet højrestillet, hvis den bare bliver indsat i en simpel tabel sammen med et evt. billede. Der var eksperimenter med dette, men det nåede bare ikke indført i alle artikler. Men det var og stadig er en mulighed. --Anjoe (Anders) 2. dec 2005 kl. 22:30 (CET)

Forslag til ændring af {{minibus}}[redigér wikikode]

Jeg synes det ser lidt dumt ud at det hele er skrevet på én linjr (især hvis man har fravalgt understregning under links, som jeg har), så jeg vil gerne forslå at man ændrer skabelonen til denne:

Minibussen.jpg Minibussens destination: Færøerne - i Marys og Frederiks fodspor
Back.svg Leirvík | Gjógv | Gásadalur Next.svg
Et eksempel på forslagsskabelonen som den ville se ud i artiklen Gjógv.

Jeg mener denne udgave giver et bedre overblik, med en klar opdeling i artikellinkene. Hvad mener I? /AB-me (Diskussion) 15. jul 2006 kl. 20:01 (CEST)