Skabelondiskussion:Sundhedsnotits

Fra Wikipedia, den frie encyklopædi
Spring til navigation Spring til søgning

Jeg har lige indsat skabelonen på Paracetamol, er den indsat på en hensigtsmæssig måde (nederst på siden)? Mvh. InsaneHacker (diskussion) 1. jun 2014, 17:26 (CEST)

Jeg oprettede skabelonen for at bruge den på Bipolar affektiv sindslidelse hvor jeg også har placeret den nederst, så jeg synes det er hensigtsmæssigt. Jeg var inspireret af nowiki hvor jeg også har set skabelonen placeret nederst. --Kim Bach (diskussion) 1. jun 2014, 19:42 (CEST)
Bemærk, at der blev slettet en tilsvarende skabelon for fem år siden efter en diskussion på Wikipedia:Sletningsforslag/Skabelon:Advarsel. Den så ikke ud på samme måde, men den havde en henvisning til at ringe 112 og havde links til Wikipedia:Lægelige forbehold og Wikipedia:Risikoforbehold.
- Sarrus (db) d. 1. jun 2014, 20:03 (CEST)
Tak, jeg var ikke klar over at der havde været en skabelon tidligere, og jeg kan bestemt godt følge diskussionen, og at skabelonen måske er overflødig. --Kim Bach (diskussion) 1. jun 2014, 20:15 (CEST)
Jeg syntes det er fint med en skabelon, nogle mennesker har det med at stole for meget på internettet så en advarsel er vel godt at have. Mvh. InsaneHacker (diskussion) 2. jun 2014, 10:44 (CEST)