Skabelondiskussion:Topscorere i Superligaen

Page contents not supported in other languages.
Fra Wikipedia, den frie encyklopædi
Fodbold-ikon Denne artikel, kategori eller skabelon er en del af WikiProjekt Fodbold, et forsøg på at koordinere oprettelsen af fodboldrelaterede artikler på Wikipedia. Hvis du er interesseret kan du redigere artiklen som denne skabelon sidder på eller besøge projektsiden, hvor du kan deltage i projektet.
Skabelon Denne artikel er blevet vurderet til Klasse Skabelon på vurderingsskalaen. Eventuelle kommentarer om vurderingen kan skrives i huskeliste-form på denne diskussionsside.

Foreslag om visning af topscorernes antal scorede mål[rediger kildetekst]

Jeg tænker at det vil give et bedre overblik, hvis man også som bruger kunne læse hvor mange mål vedkommende topscorer rent faktisk har scoret, med det samme? --Sine Cera, Infobesity (diskussion) 12. mar 2012, 16:11 (CET)

Nyt navn til skabelonen[rediger kildetekst]

Titlen Superliga-Topscorere er ikke en særlig pæn titel, hvorimod en som Topscorere i Superligaen er meget pænere og se på, mens den stadig giver den samme information. Vil vente med at flytte, hvis der er nogen, som har et problem med dette. Hvis ikke, flytter jeg den

Mvh Morten1997 (diskussion) 26. jun 2013, 12:36 (CEST)

Hvis du gerne vil flytte skabelonen, vil jeg henvise til dig WP:FLYT. Så er der flere der kan være med i diskussionen. mvh Tøndemageren (diskussion) 26. jun 2013, 13:45 (CEST)
Hermed gjort. Mvh Morten1997 (diskussion)

Skabelonen er blevet flyttet fra Skabelon:Superliga-Topscorere jf. flytteforslaget. Mvh Asger1995 (diskussion) 1. sep 2013, 20:16 (CEST)