Skabelondiskussion:VelkommenIP

Page contents not supported in other languages.
Fra Wikipedia, den frie encyklopædi

Se også: Skabelondiskussion:VelkommenIP (Gammel)

Er denne passus nødvendig?[rediger kildetekst]

Jeg har lige udkommenteret det nedenstående i skabelonen

"Dine bidrag bliver nu registreret som IP-adresse. At tilmelde sig har mange fordele. Efter fire dage får man mulighed for at redigere semibeskyttede sider og kravet for at siderne skal kontrolleres først fjernes."
Det første står der allerede og det sidste forstår jeg ikke helt? Hvad er det der bliver fjernet efter 4 dage? Knud Winckelmann 15. jun 2011, 09:37 (CEST)
At man kan redigere semibeskyttede sider, (sider der har høj risiko for at blive vandaliseret). --
 •    Rodejong    ✉️ 👀 → 15. jun 2011, 19:59 (CEST)

Opforingen til at underskrive med dynamisk IP bør ændres[rediger kildetekst]

Citat:

Afslut altid dine indlæg på diskussionssider med ~~~~. Du kan også trykke på signérknappen (se billedet). Begge dele underskriver med dit brugernavn og et tidsstempel. Ved at klikke på "Gem side" bliver dit indlæg gemt.

Det giver ingen mening at opfordre til at skrive en dynamisk ip-adresse på indlæg, opfordringen må være helst at oprette sig før man deltager i diskussioner. --Madglad (diskussion) 30. maj 2016, 10:03 (CEST)[svar]

Har vi statistik på fordelingen mellem statiske og dynamiske ip-adresser? Hvis diskussionsdeltagerne har statiske ip-adresser (eller dynamiske, der skifter relativt sjældent), er signaturen jo fin nok. --Palnatoke (diskussion) 30. maj 2016, 10:11 (CEST)[svar]
Næppe. Dynamiske IP-blokke omfatter gerne 2^16 adresser, hvilket formodentlig vil vise sig som flest dynamiske. Desuden vil det altid være på sin plads at minde om at oprette en konto. --Madglad (diskussion) 30. maj 2016, 10:27 (CEST)[svar]
Det er glimrende at gøre opmærksom på fordelene ved at have en konto - vi skal bare helst ikke få det formuleret, så det opfattes som et krav. --Palnatoke (diskussion) 30. maj 2016, 10:49 (CEST)[svar]

I skabelonen her påstås det "At oprette en brugerkonto har mange fordele", mens siden der linkes til , nærmest ikke giver indtryk af at der er nogen fordele af betydning. Hvordan hænger det sammen? --Hjart (diskussion) 13. apr 2020, 11:12 (CEST)

Jeg synes man kunne fjerne linket du omtaler til Wikipedia:Vær med og i stedet sætte et kolon efter "fordele". Der er også et par andre ting der kunne forbedres: Det lille blå ikon til venstre bør fjernes, fordi det står lige ud for det lille billede af Cicero, hvilket ikke ser så godt ud. Desuden vises en gammel udgave af redigeringsværktøjslinjen nederst til højre.--Weblars (diskussion) 15. apr 2020, 11:55 (CEST)
Enig med Weblars. Man burde også ændre ordet 'anynonyme' til noget andet, fx 'ikke-oprettede' el. lign. Man er ikke mindre anonym hvis man kalder sin brugerkonto "Zmilende Zuzzi", "Kaffekande", "Lars Nielsen", end hvis man skriver fra en IP. --Napoleon XIV (diskussion) 15. apr 2020, 12.23 (CEST)