Spring til indhold

Sly Cooper: Thieves in Time

Fra Wikipedia, den frie encyklopædi
Sly Cooper: Thieves in time
Del af Sly Cooper-serien
Generelle oplysninger
UdviklerSanzaru Games
UdgiverSony Computer Entertainment
SerieSly Cooper
KomponistPeter McConnell Rediger på Wikidata
DistributørPlayStation Store
PlayStation Now Rediger på Wikidata
UdgivetNA 5. februar, 2013[1]
PAL 28. marts, 2013
GenrePlatform, Stealthspil
SpiltypeSingleplayer, lokalt multiplayer
PlatformePlayStation 3,
PlayStation Vita
Sly Cooper–kronologi
EfterfulgteSly 3: Honor Among Thieves
Eksterne links
Sly Cooper: Thieves in times hjemmeside
Information med symbolet Billede af blyant hentes fra Wikidata.

Sly Cooper: Thieves in Time er et spil fra 2013, det fjerde spil i Sly Cooper-spilserien. Spillet blev udgivet på PlayStation 3 Til trods for at de tre første spil blev udviklet af Sucker Punch Productions, blev dette spil udviklet af Sanzaru Games.

Gameplay[redigér | rediger kildetekst]

Demonstrationer af Sly Cooper: Thieves in Time, viser at spillet bruger de samme game-mechanics som før. Man har en åben verden som man kan udforske, og Glean Eagen fra Sanzaru games udtaler at der vil være meget mere at udforske, og at man vil få muligheden for at tage tilbage til tidligere spillede baner, og åbne for nye muligheder og ting at udforske, når man har spillet længere hen i spillet. Flasker med spor i, er også være tilbage igen. Verdenerne i spillet vil efter firmaets udsagn være dobbelt så stort, der vil være mange flere niveauer at bevæge sig rundt på, i forskellige højder. Til hjælp med at finde rundt i spillet, er der også tilføjet et minikort, som hjælper en med at finde rundt. I hver nye bane, vil der være et nyt kostume, og hver af kostumerne vil have deres egne særlige egenskaber og evner. Disse kostumer forklæder ikke blot bæreren for vagter, men åbner også op for nye områder i banerne, og har også specielle egenskaber, såsom samurai dragten, der kan parere ildkugler tilbage mod modstanderen. Udover et nyt kostume for hver bane, vil man også få muligheden for at spille som en af slys forfædre i hver bane, og der vil være en ny i hver bane. Sanzaru games udtaler også at missionerne vil være længere, og der vil være flere af dem.

Det sikrede hus (nu "skjulestedet") er tilbage, og det er blevet udvidet, så man kan man skifte mellem karakteren i det sikrede hus, og der er en væg, hvor skattene man har stjålet vil kunne ses, og der vil også være lidt baggrundshistorie til hver af dem. Man kan også se på de kostumer man har indsamlet, og læse deres baggrundsviden og historie om hver af dem. Nye ting blev tilføjet til Bentleys kørestol og alle karaktererene er blev mere karakteriserende, mere detaljeret udseende. Spillet vil også have store hektiske boss-kampe og spændene gåder. Spillet kan også spilles i 3D.

Handling[redigér | rediger kildetekst]

Spillet følger op på, hvor Sly 3: Honor Among Thieves. Siderne i Thievius Raccoonus forsvinder lige foran Bentleys øjne, så Bentley samler banden igen, for at tage på en rejse i tiden med hans nyopfundene tidsmaskine, for at redde Cooper familien, og dens arv fra at blive slettet helt.

Nr. Engelsk titel Dansk titel Boss Sted År
Prolog Paris Prologue Paris Prolog Ingen Paris, Frankrig[a] 1 Nutiden, 2006 e.kr.
1 Turning Japanese Japaniseret El Jefe En landsby i det feudale Japan 8 1603 e.kr.
2 Go West Young Raccoon Gå mod vest, unge vaskebjørn Toothpick Cotton Mouth Bluff, Det gamle vesten 8 1884 e.kr.
3 Clan of the Cave Raccon Hulevaskebjørnens klan Gråbjørnen Bjørn Gungathal-dalen, det forhistoriske Australien 8 10.000 f.kr.
4 Of Mice and Mechs Mus og mænd Den Sorte Ridder / Penelope Engelsk by, England i middelalderen 9 1301 e.kr.
5 40 Thieves Fyrre tyve Frøken Decibel Det gamle Arabien 7 1001 e.kr.
Epilog Paris Epilogue Deja-vu igen Cyrille LeParadox Paris, Frankrig[b] 1 Nutiden, 2006 e.kr.

Stemmeskuespillere[redigér | rediger kildetekst]

Danske stemmer[redigér | rediger kildetekst]

Referencer[redigér | rediger kildetekst]

  1. ^ Cardona, Christian (21. september 2012). "Sly Cooper: Thieves in Time Out on PS3 and PS Vita February 5th". PlayStation Blog. Hentet 4. januar 2015.

Noter[redigér | rediger kildetekst]

  1. ^ Opgaverne i "Paris Prolog" og "Paris Epilog" tilgås begge via det samme sted i Vælg afsnit-menuen"
  2. ^ Opgaverne i "Paris Prolog" og "Paris Epilog" tilgås begge via det samme sted i Vælg afsnit-menuen"

Eksterne henvisninger[redigér | rediger kildetekst]

Der er for få eller ingen kildehenvisninger i denne artikel, hvilket er et problem. Du kan hjælpe ved at angive troværdige kilder til de påstande, som fremføres i artiklen.