Sly Cooper: Thieves in Time

Fra Wikipedia, den frie encyklopædi
Spring til navigation Spring til søgning
Broom icon.svgDenne artikel behøver tilrettelse af sproget.
Sproget i denne artikel er af lav kvalitet på grund af stavefejl, grammatikfejl, uklare formuleringer eller sin uencyklopædiske stil.
Du kan hjælpe Wikipedia ved at forbedre teksten.
Sly Cooper: Thieves in time
Del af Sly Cooper-serien
Generelle oplysninger
Udvikler Sanzaru Games
Udgiver Sony Computer Entertainment
Serie Sly Cooper
Komponist Peter McConnell Rediger på Wikidata
Distributør PlayStation Store
PlayStation Now Rediger på Wikidata
Udgivet NA 5. februar, 2013[1]
PAL 28. marts, 2013
Genre Platform, Stealthspil
Spiltype Singleplayer, lokalt multiplayer
Platforme PlayStation 3,
PlayStation Vita
Sly Cooper–kronologi
Efterfulgte Sly 3: Honor Among Thieves
Eksterne links
Sly Cooper: Thieves in times hjemmeside
Information med symbolet Billede af blyant hentes fra Wikidata.

Sly Cooper: Thieves in Time er det fjerde spil i Sly Cooper-spilserien og efterfølgeren til Sly 3: Honor Among Thieves. Spillet blev udgivet på PlayStation 3 i 2013. Til trods for at de tre første spil blev udviklet af Sucker Punch Production, blev dette spil udviklet af Sanzaru Games.

Handling[redigér | rediger kildetekst]

Sly Cooper: Thieves in time følger op på, hvor Sly 3: Honor Among Thieves. Siderne i Thievius Raccoonus forsvinder lige foran Bentleys øjne, så Bentley samler banden igen, for at tage på en rejse i tiden med hans nyopfundene tidsmaskine, for at redde Cooper familien, og dens arv fra at blive slettet helt.

Gameplay[redigér | rediger kildetekst]

Demonstrationer af Sly Cooper: Thieves in time, viser at spillet bruger de samme game-mechanics som før. Man har en åben verden som man kan udforske, og Glean Eagen fra Sanzaru games udtaler at der vil være meget mere at udforske, og at man vil få muligheden for at tage tilbage til tidligere spillede baner, og åbne for nye muligheder og ting at udforske, når man har spillet længere hen i spillet. Flasker med spor i, vil også være tilbage igen. Verdenerne i spillet vil efter firmaets udsagn være dobbelt så stort, der vil være mange flere niveauer at bevæge sig rundt på, i forskellige højder. Til hjælp med at finde rundt i spillet, er der også tilføjet et kompas, som hjælper en med at finde rundt. I hver nye bane, vil der være et nyt kostume, og hver af kostumerne vil have deres egne særlige egenskaber og evner. Disse kostumer forklæder ikke blot bæreren for vagter, men åbner også op for nye områder i banerne, og har også specielle egenskaber, såsom samurai dragten, der kan parere ildkugler tilbage mod modstanderen. Udover et nyt kostume for hver bane, vil man også få muligheden for at spille som en af slys forfædre i hver bane, og der vil være en ny i hver bane. Sanzaru games udtaler også at missionerne vil være længere, og der vil være flere af dem. Det sikrede hus er tilbage, og det er blevet udvidet, nu kan man ikke kun skifte mellem karakteren i det sikrede hus, men der vil også være en væg, hvor specielle ting man har stjålet vil kunne ses, og der vil også være lidt baggrundshistorie til hver af dem. Man kan også se på de Kostumer man har indsamlet, og læse lidt baggrundsviden og historie om hver af dem. Nye ting vil blive tilføjet til Bentleys kørestol og alle karakterene vil blive mere karakteriserende, mere detaljeret udseende. Sly cooper: Thieves in time, vil også have store hektiske boss kampe og spændene gåder. Spillet vil også kunne blive spillet i 3D.

Originale Engelske stemmer[redigér | rediger kildetekst]

Danske Stemmer[redigér | rediger kildetekst]

Referencer[redigér | rediger kildetekst]

  1. ^ Cardona, Christian (21. september 2012). "Sly Cooper: Thieves in Time Out on PS3 and PS Vita February 5th". PlayStation Blog. Hentet 4. januar 2015.

Eksterne henvisninger[redigér | rediger kildetekst]

Question book-4.svg Der er for få eller ingen kildehenvisninger i denne artikel, hvilket er et problem. Du kan hjælpe ved at angive troværdige kilder til de påstande, som fremføres i artiklen.