Sly Cooper (serie)

Fra Wikipedia, den frie encyklopædi
Gå til: navigation, søg
Broom icon.svg Denne artikel behøver tilrettelse af sproget.
Sproget i denne artikel er af lav kvalitet på grund af stavefejl, grammatikfejl, uklare formuleringer eller sin uencyklopædiske stil.
Du kan hjælpe Wikipedia ved at forbedre teksten.

Sly Cooper-serien er en action-stealth platform serie, der er udviklet af Sucker Punch Productions.

Spillene[redigér | redigér wikikode]

Det første spil hedder Sly Cooper and the Thievius Raccoonus og handler om vaskebjørnen Sly Cooper, som har til opgave at finde siderne fra familiens mestertyvebog: Thievius Racoonus, da Sly selv har som skæbne at blive mestertyv efter en lang række af hans forfædre også var det. Slys forældre blev dræbt, da han var 8 år, af banden "The Fiendish Five/De Farlige Fem" som nu har revet bogen i 1000 stykker og har taget siderne, Sly ender med at slå bandens overhoved Clockwerk som er en kæmpe metal ørn, som også vender tilbage i det næste spil men går under navnet "Clockla"

I Sly 2: Band Of Thieves, skal Sly stjæle Clockwerks dele som de smadrede i 1'eren, men nogen er kommet dem i forekøbet og har allerede stjålet dem. Det er en bande ved navn "The Klaww-Gang" eller "Klaww-Banden", som har stålet dem, for at bruge dem til sit eget formål.

I Sly 3: Honor Among Thieves møder Sly en fyr ved navn Mac Sweeny, som påstår at have været med i Slys fars bande, dengang de var på toppen. Han fortæller om et sted, en boks, hvor der er samlet værdier fra alle Slys forfædre. Boksen har navnet Cooper's Boks. Men da Sly ankommer til denne boks, er der allerede en uvedkommende, som prøver at trænge ind i den. Denne mands navn er Doktor M, som var "Hjernen" dengang, i Slys fars bande. Sly kan ikke komme derind alene og må få samlet flere medlemmer til banden.