Sneakers: Forskelle mellem versioner

Spring til navigation Spring til søgning
5 bytes tilføjet ,  for 2 år siden
Tilføjet et manglende ord
m (Datomaerker kilde mangler-skabeloner)
(Tilføjet et manglende ord)
Tags: Visuel redigering Mobilredigering Mobilwebredigering
Sneakers blev dannet i [[1979]] af keyboardspilleren [[Morten Kærså]] og guitaristen [[Poul Halberg]] som hovedfigurer. Året efter kom Salomonsen med, og orkesteret udgav sit første album, ''[[Sneakers (album)|Sneakers]]''. Den blev en succes, der blev fulgt op året efter af det endnu mere populære ''[[Sui-sui]]'' med numre som "Bellevue" og albummets titelnummer. Med [[Sanne Salomonsen]] i centrum optrådte orkesteret over hele landet såvel som i nabolandene med stor succes.{{kilde mangler|dato=maj 2019}}
 
Der udkom yderligere to studiealbum, og der var gjort klar til udsendelse af et livealbum, der dog ikke blev til noget, idet orkesteret opløstes i [[1985]]. I årene efter blev der udsendt flere opsamlingsalbum, og enkelte numre er i den forbindelse udsendt i liveversioner.
 
Efter Sneakers' opløsning har medlemmerne fortsat været markante på den danske scene i orkestre som [[Moonjam]], [[Halberg-Larsen Band]], [[Danseorkestret]] og flere andre, mens Salomonsen først og fremmest har spillet som solist.
Anonym bruger

Navigationsmenu