Brugerdiskussion:KnudW: Forskelle mellem versioner

Page contents not supported in other languages.
Fra Wikipedia, den frie encyklopædi
Content deleted Content added
No edit summary
Linje 159: Linje 159:
Hej Knud. Det er vist nok almindeligt, at den der blokerer en bruger, også giver advarslen på diskussionssiden. Du kom mig akkurat i forkøbet på [[Brugerdiskussion:93.176.64.4]] - måske fordi du glemte signaturen i {{vis|blokeret}} :-) Mvh. --[[Bruger:Amjaabc|Arne (Amjaabc)]] 2. feb 2010, 16:35 (CET)
Hej Knud. Det er vist nok almindeligt, at den der blokerer en bruger, også giver advarslen på diskussionssiden. Du kom mig akkurat i forkøbet på [[Brugerdiskussion:93.176.64.4]] - måske fordi du glemte signaturen i {{vis|blokeret}} :-) Mvh. --[[Bruger:Amjaabc|Arne (Amjaabc)]] 2. feb 2010, 16:35 (CET)
: Ok, noteret. Jeg var vist at ved at blokere vedkommende, så det kan være at du kom mig i forkøbet der. Mvh [[Bruger:Knud Winckelmann|Knud Winckelmann]] 2. feb 2010, 16:37 (CET)
: Ok, noteret. Jeg var vist at ved at blokere vedkommende, så det kan være at du kom mig i forkøbet der. Mvh [[Bruger:Knud Winckelmann|Knud Winckelmann]] 2. feb 2010, 16:37 (CET)

Hej Knud!

Hvorfor i alverden har jeg fået advarsler i 2010???!
Jeg har slet ikke redigeret noget. Og sidste gang I gav mig advarsler og "karantæne", var fordi mine venner og jeg blev svinet til!!!

Tak for "hjælpen"!

Versionen fra 10. feb. 2010, 01:18

Denne diskussionsside bliver automatisk arkiveret af Dawikibot. Se mere på Skabelon:Autoarkiv.
Seneste opdatering: 31. Jan 2010 11:40

Barnstar

Vandalismebekæmperens Barnstar
Kære Knud Winckelmann. Jeg synes du fortjener denne barnstar, med det store arbejde du laver med hærværkbekæmpelse. Det er sjældent, at jeg er på seneste ændringer og du ikke er godt i gang med at rulle hærværk tilbage eller give test-advarsler. Det er et super stykke arbejde du udfører, så bliv ved i samme stil. Fredelige 4. dec 2009, 17:23 (CET)


Enig. Dette er vist noget for dig. Nu hvor vi har mistet Palnatoke er vi færre til at klare jobbet, og hærværk bliver der altså ikke mindre af. --Masz 4. dec 2009, 17:30 (CET)
Tusind tak for det. Mvh. Knud Winckelmann 19. dec 2009, 22:11 (CET)

Spørgsmål

Hej. Hvad var der i vejen, siden jeg har fået besked om, at jeg havde skrevet usande oplysninger?

MVH. Bruger: PerH

Hej Per. Hvad hentyder du til ? Så vidt jeg kan se, har du ikke fået nogen advarsler. Eller er det i forbindelse med et bidrag, som du lavede før du oprettede din konto? Mvh. Knud Winckelmann 19. dec 2009, 22:11 (CET)

Tak for hjælpen

Apostrof-kage


Tak for hjælpen med Harry Potter og De Vises Sten-apostroffen. Dén ku' jeg simpelthen ikke gennemskue! --Medic (Lindblad) 20. dec 2009, 22:01 (CET)


Den Utrættelige Bidragsyders Barnstar
Det er hurtigere at nævne at det du ikke gør end alt det du gør. Så derfor: Du brokker dig aldrig. Du bliver aldrig træt! 1.000 tak for din store indsats. MGA73 23. dec 2009, 14:37 (CET)


Administrator

Nu er jeg godt træt af at rydde op efter dig. Hvad med, at du selv bliver administrator? Jeg har hørt noget om, at det er et særdeles utaknemmeligt arbejde. Kan det friste? :) --|EPO| COM: 2. jan 2010, 22:27 (CET)

Jo, det kunne da være en ide, så slipper jeg da for at vente på Jer... <host>. Jeg vil overveje det nøje. Tak for tilliden. Mvh. Knud Winckelmann 2. jan 2010, 22:31 (CET)
Tak for din indsats mod PIKFJÆS' hærværk. Hvis du var administrator behøvede du kun at gendanne én gang [1]. --Med venlig hilsen Necessary Evil 7. jan 2010, 16:31 (CET)
Nu giver jeg dig et ultimatum: Hvis du ikke inden 12 timer klart melder ud, at du ikke ønsker at være administrator, så bliver jeg nødt til at nominere dig. Du gør et kæmpe arbejde med at bekæmpe hærværk og den ekstra rettighed, vil jo være en fordel for alle parter. Så: Skal du eller skal jeg? :) --|EPO| COM: 25. jan 2010, 21:42 (CET)
Såfremt du ikke har bemærket det, har jeg gjort alvor af truslen. Imidlertid forlanger visse personer, at du aktivt accepterer nomineringen. --|EPO| COM: 26. jan 2010, 16:19 (CET)
Hov, jeg havde slet ikke set din trussel. Den faldt vist sammen med autoarkiveringen. Jeg melder tilbage senere i aften. Knud Winckelmann 26. jan 2010, 16:22 (CET)

Haulund/Nielsen

Angående artiklen "Haulund/Nielsen": Hej Knud, jeg er desværre nybegynder herinde, og må således ty til denne kommunikationsvej. Jeg håber det er ok. Haulund/Nielsen er skam rigtige nok - det at de ikke eksisterer på nettet, borger måske netop for nødvendigheden af en wiki-artikel. De er ganske vist undergrund, det vil jeg gerne medgive, men de har ikke desto mindre indspillet og trykt 6 plader (og en outtakesplade), samt eksisteret sundt på den københavnske musikscene siden 2005. Jeg har dog også fundet deres to seneste albums på grooveshark så sent som til aften ("..fortolker HUG" og "Trepanation.."), og hvad end man kan lide produktion og sangvalg, kan man ikke påstå at de ikke eksisterer. Jeg vil med glæde bidrage med flere kilder - jeg er bare spritny herinde, og har således lavet artiklen på bedste beskub. Jeg er glad for at I ikke bare prompte har slettet den, for jeg har brugt meget tid på den, og agter at bruge megen tid i fremtiden på at skrive om danske undergrundsproduktioner, men jeg synes I er meget hurtigt ude med riven...

mvh Torben (Skrev TorbenTreo (diskussion • bidrag) . Husk at signere dine indlæg.)

Krav Maga Survival

Hej Knud

Beklager jeg fjernede din kasse. Jeg er just ved at finde ud af hvordan det hele virker. Kan du hjælpe mig med at få en indholdsfortegnelse på artiklen - det har jeg brugt nogen tid på nu uden held.

Mvh Nick(Skrev Nick Filtenborg (diskussion • bidrag) . Husk at signere dine indlæg.)

Den kommer automatiskt, når du har mere end 4 afsnit, dvs. teksten er opdelt med ==Overskrift==.
Alternativt kan du tvinge den igennem ved at skrive __TOC__, der hvor du vil have den stående. Knud Winckelmann 7. jan 2010, 23:46 (CET)


Tinghøj Batteri

Hej Knud Har du rettet artiklen om Tinghøj Batteri.? I givet fald er der fjernet en del faktuelt korrekt og skrevet noget ufyldestgørende. (Skrev sooe (diskussion • bidrag) . Husk at signere dine indlæg.)

Hejsa. Nej, det eneste jeg gjorde var at flytte galleriet ned under artikelteksten. Jeg kan ikke se i historikken at der er blevet ændret nævneværdigt på teksten siden engang i oktober sidste år og der er ikke fjernet noget tekst siden da. Mvh.Knud Winckelmann 8. jan 2010, 00:15 (CET)

Krav Maga Survival II

Hej Knud

Kan du give mig et hint om hvordan jeg skal tilpasse artiklen, så du fjerne kassen "ikke encyklopædisk". Jeg har været inde og rette lidt og vil fortsætte med det indtil jeg synes den er i skabet, men det nytter jo ikke noget hvis du ikke er enig i min tilgang.

Mvh Nick(Skrev Nick Filtenborg (diskussion • bidrag) . Husk at signere dine indlæg.)

Hej Nick. Det begynder at se helt fint ud, så jeg har fjernet skabelonen. Citaterne kunne dog godt placeres mindre prominent, husk det er ikke salgsmateriale, men et leksikonopslag. Prøv at se på f.eks. Judo og Karate og hvordan de er opbygget. Mvh. Knud Winckelmann 8. jan 2010, 11:58 (CET)

Hej Knud. Hvorfor sletter du det med Laplace? (Skrev 130.226.87.164 (diskussion • bidrag) . Husk at signere dine indlæg.)

Hejsa. Jeg har markeret artiklen til sletning, da det er noget sludder. Du skal være velkommen til at skrive en rigtig artikel om det. Mvh. Knud Winckelmann 8. jan 2010, 11:36 (CET)

Hej Knud. Nu synes jeg du strammer garnet. Det er ikke sludder. Det er tydeligvis et emne du ikke aner ret meget om. Vi er igang med at skrive mere til artiklen, stop venligst med at ødelægge det for os. Det bliver godt. (Skrev 130.226.87.164 (diskussion • bidrag) . Husk at signere dine indlæg.)

I skal være så hjerteligt velkomne til at skrive noget fornuftigt om Laplacetransformation. Men som den ser ud nu, er det noget sludder. Få noget kød på artiklen. Mvh. Knud Winckelmann 8. jan 2010, 11:50 (CET)

Hej Knud. Nu kvæler du barnet. Norman er en hæderlig mand. Er det et personligt udestående I to har? Jeg synes du skal stoppe din hetz mod Norman, og give ham den respekt han fortjener. Der er ingen forkerte oplysninger i teksten, alt er undersøgt flere gange. Men nu er der kommet lidt mere om Lapacetransformationen - det bliver godt!

Krav Maga Survival III

Hej Knud

Meddelelse modtaget og forstået. Jeg har ikke flere ændringer til artiklen, men jeg er lidt i tvivl om hvilken formatering der mangler?

Mvh Nick Filtenborg 14. jan 2010, 13:28 (CET)

Krav Maga Survival IV

Hej Knud

Så har jeg været inde på artiklen og lave de ændringer jeg kunne se der ville gøre artiklen mere "lækker", meld endelig tilbage hvis du mener der mangler noget. Kan din kasse fjernes nu?

Jeg fik en besked fra Medic om at det du skrev stadig var gældende. Synes nu ellers jeg havde lavet forhåndsvisning før jeg gemte siden. Har dog redigeret afsnit for afsnit fordi den sidste større redigering forsvandt pga. forstyrrelser på min opkopling.

MVH Nick Filtenborg 15. jan 2010, 20:12 (CET)

Pangasius

Hej Knud,

Jeg så, at du hurtigt ville slette oplysningerne på Pangasius diskussionsside. Jeg er ikke helt så sikker. Naturligvis er Wiki ikke det rette sted at give forbrugeroplysninger på, men noget tilsvarende gøres blandt andet for fluesvampe, der rask væk beskrives som velsmagende(!). Jeg kender ikke Annfj-s baggrund for de indskrevne oplysninger, men HVIS de er korrekte, er sagen alvorlig nok til at berettige omtale heraf - dog i givet fald med kilde.--Rmir2 16. jan 2010, 12:05 (CET)

Kan der findes kilder, er det helt klart værd at have med. Umiddelbart så jeg mere indlægget som et diskussionsoplæg, men jeg vil da lige se om jeg kan finde noget på det. Knud Winckelmann 16. jan 2010, 12:27 (CET)
Tak for dit hurtige svar. Jeg kan henvise til denne artikel: [2].--Rmir2 16. jan 2010, 12:41 (CET)
Tak. Jeg vil dog lige se om jeg kan finde noget mere officielt om det. Jeg kan næsten ikke forestille mig at man kunne få lov til at sælge den slags herhjemme. Det kan nok passe at de "dyrkes" under sådanne forhold (intet kan undre mig), men det er mere om det kommer så langt som til Europa. Knud Winckelmann

Hussein Kemal

Hej Knud,

Hussein Kemal er et kongenavn som Ludvig-Filip eller Frederik Vilhelm, dvs ikke "Kemal, Hussein." 166.137.139.26 18. jan 2010, 20:37 (CET)

OK, tak for info. Skal det så sorteres som "Pasha, Kemal" ? Mvh Knud Winckelmann 18. jan 2010, 21:22 (CET)
Aha, ser lige at Pasha hellere ikke skal med. Knud Winckelmann 18. jan 2010, 21:31 (CET)

Wild Hogs

Du kan have ret i at det ikke er relevant for filmen. Men for navnet som sådan er det vel relevant? Nu er jeg temmelig grøn inden for Wikipedia - hvad gør man, når der er (burde være) flere emner for det samme opslagsord? (jeg har heller aldrig skreve i en diskussion før, så jeg håber jeg gør det rigtigt...)(Skrev Fezzor (diskussion • bidrag) . Husk at signere dine indlæg.)

Som regel oprettes en Flertydig-artikel, som f.eks. Harald, hvor man kort oplister de forskellige artikler, som ligger under det samme navn. Men overvej om emnet er notabelt nok til sin egen artikel (Jeg har lige kigget på hjemmesiden og det ser ud til at være en større organisation, så det burde ikke være et problem) og om hvorvidt du er neutral nok (jeg ved ikke om du er medlem, men jeg kan se at du har redigeret en del i Harley-artiklen) til at skrive om den. Mvh. Knud Winckelmann 21. jan 2010, 14:32 (CET)

Dobbeltkonfekt

Hej Knud. Hvorfor skriver du ting der står der i forvejen? Det letter da næppe på overblikket for hverken brugeren eller patruljerende administratorer. --Metalindustrien A/S (tidligere Lhademmor) 21. jan 2010, 19:49 (CET)

I det tilfælde var det ud fra betragtningen at den sidste redigering fra det IP-nummer var foretaget i november 2009. Dagens redigering var det sædvanlige børne/teenage-pjat og da det, med stor sikkerhed, var en anden bruger, som foretog redigeringen i dag, var denne test2 baseret på dette.
Det virkede simpelthen som en overkill at uddele en test3. Men jeg kan godt følge tre-trinsraketten og sætte en test3 på, hvis test og test2 allerede er givet? Knud Winckelmann 21. jan 2010, 19:55 (CET)
Det virker ihvertfald ret meningsløst at sætte den samme advarsel to gange i træk. Skabelonerne er jo egentlig ment som information til brugeren. At duplikere det virker dumt, uanset tretrinsraket. Jeg ved ikke hvad man ellers kunne gøre. --Metalindustrien A/S (tidligere Lhademmor) 22. jan 2010, 17:20 (CET)
Man kunne måske tilføje sin signatur til f.eks. en eksisterende test2, om ikke andet, så der sker en ændring på siden og brugeren bliver gjort opmærksom det at der er nogen, der forsøger at fortælle noget? Knud Winckelmann 22. jan 2010, 21:24 (CET)
Tjoh, det kunne da egentlig være en fin idé. Jeg er ikke lige selv i humør til at kaste mig ud i en større ændring af skabeloner, men hvis du har en idé til hvordan man kan implementere det, så bare giv den gas. :) --Metalindustrien A/S (tidligere Lhademmor) 22. jan 2010, 22:05 (CET)


Foto af Søren Eppler

Hej Knud Jeg er ny wiki-skribent så jeg er ikke helt inde i formen. Du har betvivlet min rettighed til mit eget foto som jeg har uploaded. Jeg har tilføjet noget info som jeg vil tro er tilstrækkeligt. Du kan se flere af mine billeder fra samme dag på http://picasaweb.google.dk/microspan/SRenEppler#

Mvh Microspan

Adminstratorflag

Hej Knud, du har nu fået administratorflaget. Som det sikkert er dig bekendt, er der vejledning på WP:ADM, desuden kan det anbefales at spørge andre, hvis du er i tvivl om noget, evt. IRC (se Hjælp:Chat). - Kåre Thor Olsen (Kaare) 28. jan 2010, 19:40 (CET)

Jeg takker. Knud Winckelmann 28. jan 2010, 20:03 (CET)

Billeder

Er det muligt at indsætte et billede af en person uden over skulle stikke sit eget kamera op i ansigtet på personen? --Dooba 29. jan 2010, 11:14 (CET)

Man kan altid starte med at kigge på Commons, som er et "mediebibliotek" med frie medier, som kan bruges her. Jeg fandt et nogenlunde billede af Steve Jordan, som jeg har sat ind i artiklen. Mvh Knud Winckelmann 29. jan 2010, 11:20 (CET)

Askepot 3

Please rename to Askepot 3: Tiden skrues tilbage. 69.85.235.3 29. jan 2010, 16:02 (CET)

Du er en hurtig mand ...

Hej Knud. Det er vist nok almindeligt, at den der blokerer en bruger, også giver advarslen på diskussionssiden. Du kom mig akkurat i forkøbet på Brugerdiskussion:93.176.64.4 - måske fordi du glemte signaturen i {{blokeret}} :-) Mvh. --Arne (Amjaabc) 2. feb 2010, 16:35 (CET)

Ok, noteret. Jeg var vist at ved at blokere vedkommende, så det kan være at du kom mig i forkøbet der. Mvh Knud Winckelmann 2. feb 2010, 16:37 (CET)

Hej Knud!

Hvorfor i alverden har jeg fået advarsler i 2010???! Jeg har slet ikke redigeret noget. Og sidste gang I gav mig advarsler og "karantæne", var fordi mine venner og jeg blev svinet til!!!

Tak for "hjælpen"!