Brugerdiskussion:KnudW: Forskelle mellem versioner

Page contents not supported in other languages.
Fra Wikipedia, den frie encyklopædi
Content deleted Content added
m Automatisk arkivering af diskussionsside
Linje 87: Linje 87:
<!-- Autoarchive timestamp: 201304110702 please do not change this line-->
<!-- Autoarchive timestamp: 201304110702 please do not change this line-->
God fornøjelse - Tak for kampen
God fornøjelse - Tak for kampen

== Hvad er en sokkedukke ? ==

Da jeg skulle uploade 2 logoer - skulle jeg over i et andet program - wikimedia commons - som bad om oprettelse - så det gjorde jeg.

nu har jeg så 2 navne "Randers Cimbria" og "Basket infp" - hvis det er et problem vil jeg gerne få slettet den ene - hvordan gøre jeg det?

mvh

Glenn
Randers Cimbria

Versionen fra 23. apr. 2013, 14:33

Kontaktinformation

Dette er KnudWs diskussionsside, hvor du kan efterlade beskeder til KnudW.


Denne diskussionsside bliver automatisk arkiveret af Dawikibot. Se mere på Skabelon:Autoarkiv.
Seneste opdatering: 22. Apr 2013 08:20

Arkiver


Hej

Hej Knud, jeg har tilladt mig lidt redigeren, jf. den dokumentation som er indsamlet om Gatzwiller-slægten. Historien om huguenotter og Gatzwillere i Fredericia kan ikke dokumenteres på den ene side og på den anden, så er det dokumenteret, at Gatzwillere i DK er indvandret fra Liegnitz i Preussen. Så mit ærinde var blot at sikre fakta. (Skrev ‎Bogatzwiller (diskussion • bidrag) . Husk at signere dine indlæg.)

Hejsa. Du skulle ikke lige inde med nogle eksterne kilder til artiklen, som du kan påføre? Det ville være en stor fordel for artiklen.
P.t. er der ikke en eneste, og det gør det lidt svært for en læser at kontrollere oplysningerne og evt. læse videre om emnet. Mvh Knud Winckelmann (diskussion) 27. mar 2013, 11:57 (CET)

Båg Herred - Odense Herred - Årup Sogn

Kære Knud ! :-) Kig på kortet over Herrederne så kan du se at Årup sogn ligger i Båg herred og ikke i Odense Herred !!! MED mindre kortet er forkert tegnet !!! Har du en anden mening så gi mig et prej !! Med venlig hilsen ERIK (Banckfam (diskussion) 29. mar 2013, 13:17 (CET))

Årup lå iflg. Trap Danmark (4. udgave fra 1923 som er den jeg er i besiddelse af :-) i det tidligere Skydebjerg Sogn i Båg Herred og Aarup Kirke var en filialkirke. Hvornår Årup Sogn er blevet udskilt, og om det er blevet flyttet til Odense Herred ved jeg ikke. - Nico (diskussion) 29. mar 2013, 14:18 (CET)
Lokalarkivet bekræfter at det er Båg Herred : arkivraadet.dk/aarup.html - Nico (diskussion) 29. mar 2013, 15:53 (CET)

Hannah Montana Ultras

Hej Knud Jeg og små 30 mennesker sidder uforstående tilbage og undre os over hvorfor indlægget blev fjernet, da det hverken er nonsens eller lign. Hannah Montana Ultras eksistere, sådan dybt seriøst.

Hilsen Montanagan. (Skrev Montanagan (diskussion • bidrag) 29. mar 2013, 13:26‎. Husk at signere dine indlæg.)

Hejsa. Mit problem p.t. er at jeg ikke kan finde nogle kilder. Ingen kilder til at der eksisterer en voldelig fraktion. Ingen kilder til at I er ansvarlige for mange voldelige hændelser. Ingen kilder. Overhovedet.
Så med mindre at I gør lidt mere opmærksom på Jer selv i den brede offentlighed, så leder det mig desværre til kun en konklusion:
At I er endnu en Facebook-gruppe, der søger lidt reklame og derfor prøver at få oprettet en Wikipedia-artikel. Det sker meget ofte, men desværre er Facebook-grupper ikke relevante i Wikipedia-sammenhæng.
Kan du finde nogle solide kilder, dvs. neutrale, 3-parts, som kan understøtte Jeres eksistens som andet end en spøg, så vil det måske ændre på sagen. Men prøv at skrue ned for "Belieber-svin"-retorikken, det hjælper ikke på det. Mvh Knud Winckelmann (diskussion) 31. mar 2013, 23:53 (CEST)

Hej, Tak for påmindelsen om at jeg skal huske at signere, og undskyld at jeg ikke fik det gjort - jeg er så fokuseret på at finde ud af det hele, at det hurtigt glipper - det må jeg se at komme efter.

MVH Sebastian Nils SNS (diskussion) 2. apr 2013, 13:46 (CEST)SNSSNS (diskussion) 2. apr 2013, 13:46 (CEST)

Alicia Vikander

Hej, Knud hvis det var meningen at fjerne muligheden for at læse al det seneste skolechikane på artiklen så mangler du to versioner hvor jeg fjernede det. Vh. --Trade (diskussion) 8. apr 2013, 13:07 (CEST)

Tak for det. Den var lige en tand grovere end normalt, så det var godt vi fik det hele med. Mvh Knud Winckelmann (diskussion) 8. apr 2013, 13:10 (CEST)

Ændring af linkkilde

Hej Knud,

Jeg har svært ved at forstår hvorfor du har ændret mit link under følgende artikel: http://da.wikipedia.org/wiki/Reputation_management

Min linkkilde omhandler netop en konkret case. Det gør den på en mere illustrativ måde, så alle kan være med, suppleret med væsentlige subjektive pointer. Computerworld artiklen er god, men mest af alt en lang smøre. I givet fald, har jeg ingen forståelse for at reference 1 benyttes - men det er bare min mening! (Denne usignerede kommentar er skrevet af Marketingfreaken (diskussion • bidrag) 9. apr 2013, 18:38‎)

Serieforlaget

Hej Knud Winckelmann Jeg har rettet lidt på Serieforlaget, som du har oprettet. Vi har fået nyt navn og hedder nu Egmont Kids Media A/S istedet for Serieforlaget. Jeg kan desværre umiddelbart ikke ændre overskriften. Er det kun dig der kan det? Det vil være en stor hjælp, hvis du i så fald vil gøre det. Vores website hedder stadig serieforlaget.dk, men det bliver også rettet indenfor overskuelig fremtid forhåbentlig.

Jeg håber ikke at jeg har lavet noget rod ved at rette på din side! Jeg er meget ny på wikipedia fronten, så sig endelig til!!

Med venlig hilsen Henriette Nielsen Egmont Kids Media A/S

Nu må i selv finde de sidste 150 års historie for Randers Skyttekreds - God fornøjelse, der er ingen uden for klubben der besidder denne viden!

God fornøjelse - Tak for kampen

Hvad er en sokkedukke ?

Da jeg skulle uploade 2 logoer - skulle jeg over i et andet program - wikimedia commons - som bad om oprettelse - så det gjorde jeg.

nu har jeg så 2 navne "Randers Cimbria" og "Basket infp" - hvis det er et problem vil jeg gerne få slettet den ene - hvordan gøre jeg det?

mvh

Glenn Randers Cimbria