Susan Olsen

Fra Wikipedia, den frie encyklopædi
Spring til navigation Spring til søgning

Susan Annabella Olsen (født 27. april 1964) er en dansk skuespiller.

Susan A. Olsen er født og opvokset i Frederiksværk. Hun er datter af matros Per Nielsen og frisør Jytte Nielsen. Susan Olsen er uddannet fra Aarhus Teaters Elevskole i 1993. Startede i 2010 firmaet Act-Up, som arbejder med coaching, forumteater og ikke mindst innovation for firmaer. Uddannet kunstgrebsinnovatør ved Copenhagen Business School (CBS) i 2011. I 2015 afsluttede hun diplom uddannelse "Ledelse, kunst og kultur" på University College Sjælland. Susan er i dag kunstnerisk leder på teaterhøjskolen, Ryslinge Højskole, sammen med sceneinstruktør, Jeppe Sand.

Filmografi[redigér | rediger kildetekst]

Tv-serier[redigér | rediger kildetekst]

Eksterne henvisninger[redigér | rediger kildetekst]

SkuespillerSpire
Denne danske skuespillerbiografi er en spire som bør udbygges. Du er velkommen til at hjælpe Wikipedia ved at udvide den.
Biografi
Harlekin Columbine Tivoli Denmark.jpgArtiklen om skuespilleren Susan Olsen kan blive bedre, hvis der indsættes et (bedre) billede.
Du kan hjælpe ved at uploade et godt billede til Wikimedia Commons iht. de tilladte licenser og indsætte det i artiklen. Eller du kan søge efter eksisterende filer på Wikimedia Commons eller på Flickr - fx med værktøjet Free Image Search Tool.