Diskussion:Believe Again

Page contents not supported in other languages.
Fra Wikipedia, den frie encyklopædi
Melodi Grand Prix Denne artikel, kategori eller skabelon er en del af WikiProjekt Melodi Grand Prix, et forsøg på at koordinere oprettelsen af Melodi Grand Prix-relaterede artikler på Wikipedia. Hvis du er interesseret kan du redigere artiklen som denne skabelon sidder på eller besøge projektsiden, hvor du kan deltage i projektet.
Stub Denne artikel er blevet vurderet til Klasse Stub på vurderingsskalaen. Eventuelle kommentarer om vurderingen kan skrives i huskeliste-form på denne diskussionsside.

Kursiveret titel[rediger kildetekst]

@SorenRK: Jeg kan simpelthen ikke finde ud af reglerne for benyttelse af Kursiveret titel, men har en enkelt sang til melodi grandprix virkeligt "værkhøjde"? mvh Per (PerV) (diskussion) 26. jun 2018, 18:31 (CEST)

Du indsætter bare {{Kursiveret titel}} øverst i artiklen inden infoboksen. hilsen Rmir2 (diskussion) 26. jun 2018, 18:36 (CEST)
@Amjaabc: Ja jeg kan godt finde ud af teknikken, men så vidt jeg ved benytter vi kun {{Kursiveret titel}} for hele album, og andre "værker" ikke en hvilken som helst sang? mvh Per (PerV) (diskussion) 26. jun 2018, 18:39 (CEST)
@PerV:Ja, sådan har jeg også forstået det. :-) Der kan selvfølgelig være tilfælde, hvor der er tvivl om "værkhøjden". Jeg plejer selv at tage bestik af, om titlen er kursiveret i teksten, inden jeg tilføjer {{Kursiveret titel}}, eller om der er "" omkring den, hvor jeg så lader være. – I øvrigt har jeg kun opdaget diskussionen her rent tilfældigt, da jeg ikke har fået dit ping ... mystisk. Vh. SorenRK (diskussion) 26. jun 2018, 19:17 (CEST)
Toxophilus har svaret mig således: ":Hej Rmir2. Jeg har det fra stilmanualens afsnit om titler. Der står som eksempel "Yesterday" er en sang, der findes på albummet Help!. Mvh. Toxophilus (diskussion) 26. jun 2018, 19:02 (CEST)" Blot til orientering. Rmir2 (diskussion) 26. jun 2018, 19:22 (CEST)
Det er vist en lidt principiel diskussion, men som jeg læser stilmanualen, så er en sang altid en del af et værk, og skal stå med anførselstegn. En EP eller et album er et værk og skrives med kursiv. Mvh. Toxophilus (diskussion) 26. jun 2018, 19:37 (CEST)