Diskussion:Elve på Færøerne

Page contents not supported in other languages.
Fra Wikipedia, den frie encyklopædi
Færøerne Denne artikel, kategori eller skabelon er en del af WikiProjekt Færøerne, et forsøg på at koordinere oprettelsen af Færøernerelaterede artikler på Wikipedia. Hvis du er interesseret kan du redigere artiklen som denne skabelon sidder på eller besøge projektsiden, hvor du kan deltage i projektet.
Liste Denne artikel er blevet vurderet til Klasse Liste på vurderingsskalaen. Eventuelle kommentarer om vurderingen kan skrives i huskeliste-form på denne diskussionsside.


Links på færøsk wiki[rediger kildetekst]

Listen er taget fra norsk Wiki, men findes også på færøsk wiki, hvor der er (mest røde) links på alle elvene. Så hvis det er ønskeligt, er det let at ændre til en fortegnelse med links.--Batmacumba (diskussion) 10. aug 2015, 18:37 (CEST)

Ja og andet som er angivet i listenormen. TherasTaneel (diskussion) 10. aug 2015, 18:42 (CEST)
Den er udelukkende oprettet som led i min oversættelse af artikler under projektet med "Artikler om Danmark, som de andre har", så det er ikke noget, jeg arbejder videre med.--Batmacumba (diskussion) 10. aug 2015, 18:46 (CEST)
Så kommer der vel en anden og gør det med tiden. TherasTaneel (diskussion) 10. aug 2015, 19:05 (CEST)

Hedder det "elve" på Færøerne?[rediger kildetekst]

Hedder det "elve" på Færøerne? Kaldes de ikke blot "vandløb"? Rmir2 (diskussion) 11. dec 2016, 13:54 (CET)

Det ved jeg ikke, mener du på dansk eller færøsk? På færøsk bruger vi ordet "á" (ordbogen Sprotin oversætter det til å, elv, flod). Vi har ikke så frygtelig store vandløb/elve/åer på Færøerne. Mvh. --EileenSanda (diskussion) 11. dec 2016, 17:58 (CET)