The Sims 3: Verdenseventyr

Fra Wikipedia, den frie encyklopædi
The sims 3 drømmejob
Generelle oplysninger
Udvikler Maxis
Udgiver EA Games
Serie The Sims 3-udvidelse Rediger på Wikidata
Designer Will Wright
Komponist Steve Jablonsky Rediger på Wikidata
Distributør Steam
App Store Rediger på Wikidata
Motor RenderWare Rediger på Wikidata
Udgivet USA 8. November, 2009
Den Europæiske Union 10 November, 2009
Genre Simulation
Spiltype Singleplayer
Platforme Apple iPhone N-Gage 2.0[5] PlayStation 3[6] Wii[6] Windows [7], Mac
Medier CD-Rom
Input Tastatur
Mus
Aldersgrænse ESRB: T
OFLC: M
PEGI: 12+
Eksterne links
[TheSims3.ea.com]
Information med symbolet Billede af blyant hentes fra Wikidata.

The Sims 3: Verdenseventyr (engelsk: The Sims 3: World Adventures eller World Adventures) er den første udvidelsespakke til the sims 3 spillet. Den har temaet "ferie" (før set i The Sims 2: Bon Voyage og The Sims: Vacation), hvor man bl.a. kan tage til Egypten(Al Simhara parodi på Sahara), Frankrig(Champs Le Sims) og Kina(Shang Simla).

Nye ting[redigér | rediger kildetekst]

 • Nye færdigheder: - Kampsport: I spillet kaldes kampsport "Sim Fu". Kampsporten læres i Kina. Kan fortsat trænes ved at købe en træningsdummy eller øve i at slå træ- og stenblokke i stigende kraftigere materiale, i stykker med de bare næver. Ligesom med alle andre færdigheder, kan man i stedet vælge at købe bøger og stige i færdighedspoint ad den vej. Ligesom med træningsdummy'en og stenblokkene, kan bøgerne købes på Shang Simlas markedsplads.) - Fotografi: Kamera købes i Egypten. Ved at tage billeder af simmere, bygninger, planter eller situationer, opsamler man erfaring og kan samtidig få fyldt de mange albums man låser op for, når man lærer fotografifærdigheden. Ligesom med alle andre færdigheder, kan man i stedet vælge at købe bøger og stige i færdighedspoint ad den vej.) - Nektarbrygning: Læres i Frankrig. Nektar kan laves af de fleste afgrøder en simmer kan indsamle, lige fra forskellige slags vindruer, til tomater og æbler. På markedspladsen i Champs Les Sims kan man købe en nektarbrygger og som i de andre lande, en bog til at lære færdigheden ved hjælp af læsning. *Alle objekter købt på feriedestinationer ender i ens Familieinventarliste (pånær bøgerne), klar til brug i ens normale verden, eller når man har købt et feriehjem.
 • 12 Nye metaller, 6 nye sommerfugle 3 nye biller og 12 nye ædelsten.
 • 3 Nye versioner af den mystiske Hr. Gnom ( kendt for at flytte sig forskellige steder på en simmers grund og skifte stilling uden nogen former for påvirkning fra simmerne. Én fra hvert land hvor de kan findes i grave.
 • Ny måde at dø på: man kan dø af mumiens forbandelse, hvis simmeren taber en kamp til en af mumierne i Egypten. Kamp kan afværges ved at give mumierne "mumie snacks", der får dem til at vende tilbage til deres sarkofager uden yderligere vrøvl. Eller ved at kæmpe mod dem, når ens simmer har højeste mulig kampsportfærdighed og ens simmer ikke har egenskaben "kujon".
 • Simmerne kan lære sange af de lokale og lære dem videre.
 • Simmere kan blive til mumier ved at sove i et forbandet sarkofag, man kun kan finde i pyramiderne.
 • Nye egenskaber som "God til fotografering", "Disciplineret" og "Eventyrlysten". Derudover nye langtidsønsker.
 • Nye skjulte egenskaber som for eksempel at give et duel kys (laves af et barn af en ikke-bruger-skabt simmer fra Egypten som kan gives videre)
 • Et nyt værktøj der gør at man nemmere kan lave kældre.
 • Nye ting at købe for "gamle mønter" (kan findes i grave). Mumie snacks og mange andre ting.
 • Man kan også tage hen til købmændene og købe forskellige genstande bl.a. telte, tørret mad af lav-, middel- og høj kvalitet. Man kan også købe brusebad på dåse som man bruger når man er i en grav og der ikke er et brusebad i nærheden.
 • 2 Nye elementer som simmerne kan lave juhuu i; i telte og sarkofager.
 • Registrerer man spillet på den officielle danske sims 3 hjemmeside, kan man downloade et sæt på 15 møbler helt gratis.
 • Et nyt dyr tilgængeligt: en slange (Webside ikke længere tilgængelig). Kan ikke holdes som kæledyr men man kan få den til at kravle op af kurven ved at spille musik fra en fløjte. ( Købes i Egypten).
 • Nye musiknumre i spillet sunget af en række kendte kunstnere, på simlish: