TimeFor.TV

Fra Wikipedia, den frie encyklopædi
Spring til navigation Spring til søgning
Stop hand nuvola.svgDenne side er foreslået omskrevet
– da en skribent har vurderet at indholdet ser ud til at være skrevet af en person, der må formodes ikke at kunne holde et neutralt synspunkt i sin vurdering af artiklens indhold og/eller relevans. Læs mere om hvilke typer af artikler, du normalt skal afholde dig fra at skrive hér: Typer af selvbiografier.
Question book-4.svg Der er for få eller ingen kildehenvisninger i denne artikel, hvilket er et problem. Du kan hjælpe ved at angive troværdige kilder til de påstande, som fremføres i artiklen.
TimeFor.TV
TimeFor.TV official logo.png
Virksomhedsinformation
Selskabsform Anpartselskab
Branche TV
Hovedsæde København, Danmark
Eksterne henvisninger
http://dk.timefor.tv/

TimeFor.TV (tidligere ontv.dk) var en international online tv-guide med programoversigter for mere end 2000 tv-kanaler. TimeFor.TV dækkede hele Skandinavien, England, Tyskland, Østrig, Schweiz og Frankrig. Derudover fandtes der programdata for de resterende europæiske lande samt Mellemøsten, USA, Asien og Afrika.

Den danske version af hjemmesiden havde i sin første fulde måned, november 2012, ca. 131.000 unikke besøgende.[1]

11. maj 2016 meddeltes det, at sitet var lukket efter at være blevet købt op af Gracenote.[2][3]

Historie[redigér | redigér wikikode]

TimeFor.TV blev oprindeligt startet af Morten Trolle i 2003 som Ontv.dk. Dengang var det en lille tv-guide med de otte største danske tv-kanaler. Siden er siden vokset støt. I oktober 2012 skiftede sitet navn til TimeFor.TV.[4]

TimeFor.TV globalt[redigér | redigér wikikode]

TimeFor.TV havde fra efteråret 2012 også sites i Norge, Sverige, Tyskland, Frankrig, Italien og Spanien.

Tv-guiden[redigér | redigér wikikode]

TimeFor.TV var hovedsageligt en tv-guide, som viste, hvad der kom i fjernsynet 14 dage frem for ca. 2000 kanaler. Tv-guiden havde blandt andet mulighed for at give notifikationer, når brugerens ønskede programmer blev sendt.

TimeFor.TV's online-tv-guide var oprindeligt pc-baseret, men fandtes også som applikation til iPhone, iPad, Android og Windows Phone.

Artikler[redigér | redigér wikikode]

Med navneændringen fra Ontv.dk til TimeFor.TV begyndte virksomheden at udgive små aktuelle nyhedsartikler relateret til tv.

XMLTV[redigér | redigér wikikode]

TimeFor.TV muliggjorde download af tv-guidens rå EPG-data i et standard [XMLTV]-format, som kunne integreres i multimediecentre. Download af XMLTV-formatet forudsatte et abonnement.

Anmeldelser[redigér | redigér wikikode]

Før virksomheden ændrede navn, fik hjemmesiden flere gode anmeldelser på flere forskellige internetfora, blogs og computersider. Hjemmesiden fik fire ud af fem stjerner på trustpilot og havnede på pcworld.dk's top fem over danske online tv-oversigter.[5]

Sociale medier[redigér | redigér wikikode]

Man kunne logge på hjemmesiden med sin Facebook-konto, og TimeFor.TV kunne bruges på tværs af de sociale medier såsom Facebook, Twitter og Google+.

Kilder[redigér | redigér wikikode]

Eksterne henvisninger[redigér | redigér wikikode]