Wikipedia-diskussion:Fokusmåned/April 2018

Page contents not supported in other languages.
Fra Wikipedia, den frie encyklopædi

Fokusmåneden er altså ikke begyndt endnu[rediger kildetekst]

Det er naturligvis ikke forbudt at skrive danske film-relateret stof på nuværende tidspunkt, men jeg vil alligevel godt pege på, at bidrag på denne side (ud over inspirationsstof) bør vente til april. --Arne (Amjaabc) (diskussion) 26. mar 2018, 13:31 (CEST)

Enige. Jeg har bare fortaget oprettelsen af listerne så at man kan få styr på filmsene. •   Rodejong   💬 ✉️  🖖 26. mar 2018, 13:33 (CEST)

Titler på film (hvor der findes bogforlæg)[rediger kildetekst]

Bemærk, at der kan være en bog som forlæg for filmene. I disse tilfælde bør bogen bære artikelnavnet, mens filmen bør hedde "Titel (film)".--Ramloser (diskussion) 5. apr 2018, 13:20 (CEST)
Øh, har det noget med det forrige at gøre? Bortset fra det, så har du naturligvis ret, men der er eksempler på, at filmen er betydeligt mere kendt/vigtig end den bagvedliggende roman. I så fald mener jeg, at det er romanen, der skal registreres under "Titel (roman)". --Arne (Amjaabc) (diskussion) 5. apr 2018, 14:43 (CEST)

Brødrene Taviani[rediger kildetekst]

Jeg var meget tæt på at føre Rodejongs tilføjelse af Brødrene Taviani tilbage, for jeg kan ikke (af artiklen) se, at den kan relateres til temaet som jo er Film fra Danmark. Men jeg hører gerne et argument først (oprettelsen af artiklen er selvfølgelig positiv i sig selv). —Arne (Amjaabc) (diskussion) 21. apr 2018, 20:09 (CEST)

ØH.. det var nok en tanke torsk . Jeg fjerner den selv
 •    Rodejong    ✉️ 👀 → 21. apr 2018, 20:12 (CEST)