Wikipedia-diskussion:Fokusmåned/Februar 2020

Page contents not supported in other languages.
Fra Wikipedia, den frie encyklopædi

Valg af temaet[rediger kildetekst]

Henvisninger som måske er skrevet forkert - udløber 10. februar 2020[rediger kildetekst]

Der findes ufatteligt mange røde links på da:wiki, men rigtig mange af dem er i virkeligheden bare fordi, de er stavet forkert eller der er brugt et synonym. Listen med henvisninger, som måske er skrevet forkert er lang, men ofte vil det være en meget hurtig rettelse - enten af de oprindelige link eller ved oprettelse af en redirect - og jeg tror, at vi ville kunne komme langt med en måneds fokus på emnet. Jeg har også fundet Steenth's liste med match via interwiki-links, som helt sikkert også kan bruges, hvis emnet bliver valgt.

  1. --Toxophilus (diskussion) 22. okt 2019, 13:25 (CEST)
  2. --Rmir2 (diskussion) 8. jan 2020, 20:16 (CET)

Fremgangsmåde[rediger kildetekst]

Der er desværre ikke rigtig nogen hints til, hvordan vi rapporterer indsatsen her på siden. Er der nogen bud på dette, for emnet ligner jo ikke de fleste andre månedsfokusser? —Arne (Amjaabc) (diskussion) 3. feb 2020, 23:00 (CET)

@Amjaabc: Man kan vel altid liste de links, der er blevet rettet eller omdirigeringer, som er blevet oprettet. Men det tager nok hurtigt længere tid at afrapportere end at foretage den egentlige rettelse. Toxophilus (diskussion) 12. feb 2020, 11:11 (CET)
Man kunne også have taget udgangspunkt i antallet af måske forkerte henvisninger 31. januar og sammenligne med listen ved udgangen af februar, men det er nok for sent nu. Toxophilus (diskussion) 12. feb 2020, 12:23 (CET)