Wikipedia-diskussion:WikiProjekt Fysik/Nye artikler

Page contents not supported in other languages.
Fra Wikipedia, den frie encyklopædi

@Inc: Burde man bruge # i stedet for * til listen af artikler? Så kan man jo læse antalle af den nederste på listen, frem for at skulle tælle sig frem. Det er meget smart, hvis man har glemt at få opdateret antallet for den enkelte måned. Så kan det også være, at man skal liste dem i kronologisk rækkefølge med de først øverste og de nyeste nederst. Toxophilus (diskussion) 10. jan 2021, 12:23 (CET)

@Inc: Har du set denne besked? Er det ikke nemmere at få overblik over antallet af artikler ved at lade listen "tælle selv" frem for bare at bruge *? Toxophilus (diskussion) 18. jan 2021, 15:49 (CET)
@Toxophilus: Ja, jeg har set din besked. Det lyder stort set fint, men jeg synes nu, det giver mere mening at have vores seneste aktivitet øverst. Ved du, om det er muligt at nummerere i omvendt rækkefølge? --Inc (diskussion) 18. jan 2021, 18:21 (CET)
@Inc: Ikke mig bekendt, men jeg tænker at Steenth måske ved om det er muligt. Toxophilus (diskussion) 18. jan 2021, 18:50 (CET)
@Toxophilus og Inc: Jeg har tjekke det så meget jeg kan. Det er tag ol i html med attribut reversed, som kan klare i almindelighed. Men de afprøvning, som jeg har prøvet, slå det det ikke igennem med Mediawiki markup. Og mw:Help:Lists giver ikke noget hint som kan bruges. Jeg har tidligere set start attribut blive brugt. Så det har virket. --Steen Th (diskussion) 18. jan 2021, 21:03 (CET)