Wikipedia-diskussion:WikiProjekt Grønland

Page contents not supported in other languages.
Fra Wikipedia, den frie encyklopædi

Forældede politik-artikler[rediger kildetekst]

Hvis nogen er friske, er mange af artiklerne om politik forældede. Fx står der ikke noget om Kim Kielsen efter 2014. --Inc (diskussion) 13. okt 2017, 22:46 (CEST)

Jeg er gået i gang med at skrive om Grønlands regeringer. Foreløbig har jeg nået perioden 1979 til 1995, men jeg håber at nå frem til Kielsens 8 regeringer med tiden. Kartebolle (Dipsacus fullonum) (diskussion) 4. okt 2021, 08:21 (CEST)

Kommunenavne[rediger kildetekst]

Hej. Jeg er i gang med at udfylde artiklen for Kommuneqarfik Sermersooq og lægger mærke til at alle kommunenavne ikke bruger de officielle betegnelser. Hvordan retter vi op på det? (Skrev Yardbadger (diskussion • bidrag) 2. mar 2018, 14:35. Husk at signere dine indlæg.)

Jeg har prøvet at søge om der noget omkring navngivning af artiklerne, da de blev oprettet i 2009. Jeg har kun fundet denne, som omhandler præstegæld. Artiklerne er oprettet af en ip-bruger, så det ligner der ikke har været en diskussion på det tidspunkt. Men jeg har en mistanke om at navne har ændre sig siden den gang.
En evt. omdøbning kræver en del arbejde med tilretning af masser af artikler og kategorier. --Steen Th (diskussion) 2. mar 2018, 15:10 (CET)

Landsstyre eller Naalakkersuisut?[rediger kildetekst]

Jeg vil gøre opmærksom på forslaget Wikipedia:Flytteforslag/Grønlands Landsstyre som falder for dette wikiprojekts område. Kartebolle (Dipsacus fullonum) (diskussion) 4. okt 2021, 08:18 (CEST)