Wikipedia-diskussion:WikiProjekt Musikinstrumenter

Fra Wikipedia, den frie encyklopædi
Spring til navigation Spring til søgning

Prioritering[redigér wikikode]

Jeg tænkte om vi måske skulle prioritere artiklerne og har derfor lavet et forslag, som jeg lige ville afprøve på diskussionssiden først, for at se om I er enige eller I slet ikke synes vi skal forsøge at prioritere. Jeg har lavet et udkast og er åben for ændringer. Hvis vi indfører det, tænker jeg, at jeg vil bygge det ind i {{WikiProjekt Musikinstrumenter}}.

  • A (top): 4
  • B (høj): 26
  • C (middel): 45
  • D (lav): 65

Rigtig godt forslag CarinaT. Jeg synes selv, at den lange liste kan se meget uoverkommelig ud, men med prioriteringen bliver det nemmere at se hvad der skal arbejdes på først. Har kun et lille ændringsforslag. Kunne A prioriterede artikler være fremhævede på listen. F. eks. ved at lave A'erne fede. --Fredelige 10. aug 2008, 19:26 (CEST)

Jo, det er en udmærket idé. Men er prioriteringen okay? --CarinaT 10. aug 2008, 20:52 (CEST)
Jeg synes at prioriteringen er super. --Fredelige 10. aug 2008, 20:54 (CEST)

stubartikler[redigér wikikode]

Jeg har i de seneste uger sorteret næsten alle stubartikler i hovedgruppen Artikelstump

Derfor er der nu mere end 1400 artikler i stubkategorien Påbegyndte_artikler_om_musik. Jeg vil gerne oprette en ny stubkategori til musikinstrumenter og så gennemgå de 1400 artikler og flytte de relevante om musikinstrumenter over i den nye stubkategori, som I så kan henvise til på jeres projektside. Vil I være interesseret i det? IvarT (diskussion) 31. dec 2012, 10:02 (CET)

Jamen det er da en glimrende ide. I samme ombæring burde nok oprettes påbegyndte om sange, om musikgenrer og sikkert flere (jeg har bare erfaret, at man ved gennemgange ligeså godt kan oprette mange stub'er på en gang, så man ikke skal igennem dem igen og igen - desuden synes jeg selv stubkategorier fungerer bedst, hvis emnet er rimelig afgrænset). Jeg har selv lavet flere omfattende gennemgange af musikbiografier, så der er også en masse understub'er, man kan putte ind i. Men nu ved jeg ikke, hvor meget du har lyst til at gøre ud af det. Du må meget gerne lave henvisningen til kategorien også. --CarinaT (diskussion) 31. dec 2012, 10:51 (CET)