Spring til indhold

Wikipedia-diskussion:Wikipediajournalen/Arkiv/januar 2017

Sidens indhold er ikke tilgængeligt på andre sprog.
Fra Wikipedia, den frie encyklopædi

Hvornår vil denne blive udgivet?[rediger kildetekst]

Jeg har nogle ting jeg gerne vil have med, men har brug for 1-2 dage for at skrive det. /Patrik Näsfors (diskussion) 30. dec 2016, 00:29 (CET)

Selve forsiden på Wikipediajournalen opdaterer automatisk sig selv til at reflektere den pågældende måned, men vi bestemmer selv hvornår den bliver omdelt til abonnomenternes diskussionssider, så vi kan sagtens rykke den et par dage. :) Mvh. InsaneHacker (💬) 30. dec 2016, 11:03 (CET)
Fint, nu tror jeg at jeg har forstået hvordan det fungerer. Jeg har begyndt skrive nogle artikler og tilføjet dem til oversigten. Skriv gerne videre. Jeg fortsætter selv senere i dag. /Patrik Näsfors (diskussion) 31. dec 2016, 08:07 (CET)
Forsiden er ikke opdateret endnu, så helt automatisk eller lige ved midnat er det ikke. Jeg fortsætter redigere og hvis det først behøver være endeligt færdigt ved uddeling om et par dage, vil det ikke gøre noget. /Patrik Näsfors (diskussion) 1. jan 2017, 02:09 (CET)

@InsaneHacker: Det var faktisk ikke helt ved et uheld jeg kom til at slette annoncen "Skriv til Wikipediajournalen!", men helt fint du tilføjede den igen. Det var mere fordi jeg ikke helt forstod hvad det menes med en annonce og derfor tolkede det eksisterende som en standardtekst, fordi det ikke var nogen reelle annoncer. Jeg blev også forvirret over at det stod noget i vejledningen om <br />. Det kan jeg se du har løst med en tom linje imellem. Så måske kan dette præciseres og omskrives i vejledningen. Blot et forslag /Patrik Näsfors (diskussion) 31. dec 2016, 15:44 (CET)

@PatrikN: Jeg har skrevet om Palnatokes afgang. Hvad skal vi gøre ang. fokusår-artiklen? Der er ikke blevet skrevet noget endnu. Mvh. InsaneHacker (💬) 1. jan 2017, 19:44 (CET)

Ja. I fokusår-artiklen indsatte jeg blot teksten fra Metalindustriens opslag på Landsbybrønden. Jeg har også tilføjet en annonce om 15-årsjubilæet 1. februar, da det ikke rigtigt er sket fremskridt i diskussionen siden du skrev om det sidst og desuden for at gøre ekstra opmærksom på jubilæet, da dette er sidste udgave inden februar (selv om næste udgave selvfølgelig kan udgives et par dage inden 1. februar). /Patrik Näsfors (diskussion) 3. jan 2017, 01:51 (CET)
Okay, så sender jeg den "i trykken" nu. Mvh. InsaneHacker (💬) 3. jan 2017, 07:53 (CET)