Brugerdiskussion:PatrikN

Fra Wikipedia, den frie encyklopædi
Spring til navigation Spring til søgning
Gtk-dialog-info.svgHjerteligt velkommen til den danske Wikipedia, PatrikN! (Storbritannien English)
Jeg håber, at du vil trives her. Brug venligst 10 minutter på at læse denne velkomst, som er ment som en hjælp, hvis du vil oprette og redigere artikler. Yderligere oplysninger og inspiration findes i vores fulde velkomst og i punkterne nedenfor.
Crystal Clear app lassist.png Wikipedias fem søjler
Wikipedias politikker og normer er baseret på Wikipedias fem søjler.
Gtk-dialog-info.svg Retningslinjer
Wikipedias hjælpe- og instruktionssider.
Hjælp:Guide Guide
Tag et skridt ad gangen ved hjælp af dette selv-kursus.
Crystal Clear app file-manager.png Følg politikkerne & notabilitet
Regler som man bør følge. Herunder er bl.a. kravet om overholdelse af ophavsretten.
Cicero.PNG Få inspiration fra vores bedste artikler
Skriv artikler, der opfylder vores designmæssige krav.
Nuvola apps edu languages.png Mentorprogram
Et program designet til at hjælpe nye og uerfarne brugere.
Nuvola apps important yellow.svg Hvad Wikipedia ikke er
Ting man skal undgå – herunder partiske artikler og selvbiografier.
Nuvola apps ksirc.png Ofte stillede spørgsmål
Svar på ofte stillede spørgsmål.
Crystal Clear app kedit.svg Sandkassen
Denne side kan bruges til eksperimenter.
Crystal Clear action apply.png Få yderligere hjælp
Stil spørgsmål i Landsbybrønden eller i nybegynderforummet. Besøg gerne hjælpe- og chatkanalen på IRC.
ToolbarSignVectorDA-2020.png

Denne her side er din diskussionsside, hvor du får beskeder fra andre brugere, og hvor du kan besvare spørgsmål fra andre. Hvis du vil skrive en besked til en anden bruger, skal du skrive den på brugerens diskussionsside. Afslut altid dine indlæg på diskussionssider med ~~~~. Du kan også trykke på signérknappen (se billedet). Begge dele underskriver med dit brugernavn og et tidsstempel. Ved at klikke på "Gem side" bliver dit indlæg gemt.

Med venlig hilsen Madglad (diskussion) 14. okt 2016, 23:38 (CEST)

Projektskabeloner[redigér wikikode]

Hejsa PatrikN Du har sikkert en mening om Wikipedia:Landsbybrønden/Projektskabelonerne. Deltag gerne. venlig hilsen Zoizit (diskussion) 23. nov 2016, 15:25 (CET)

222.222[redigér wikikode]

Kan du ikke lave Aalborg Præstenetværk til lidt mere end denne lille subsubsubsubstub? Med venlig hilsen,  Rodejong  diskussion 31. dec 2016, 23:57 (CET)

Beklager. Jeg havde skrevet en del mere, men jeg havde bare ikke nået at trykke gem og da det lige var før midnat, skulle jeg væk fra computeren og over til dem jeg fejrede nytår ved. Men nu har jeg gemt og det kommer mere. Det gør det også på de andre artikler jeg har oprettet i løbet af aftenen, da det skulle gå lidt stærkt. /Patrik Näsfors (diskussion) 1. jan 2017, 00:48 (CET)
Flot slutspurt på året, Godt Nytår - Nico (diskussion) 1. jan 2017, 00:50 (CET)
Tak skal du have! Jeg vil også sige en stor tak til Bruger:Rodejong for hans bidrag, for uden hans hjælp og indsats havde vi ikke nået det inden midnat (og dermed i år)! Så kan sætte nye mål for 2017. Godt nytår også til jer begge! /Patrik Näsfors (diskussion) 1. jan 2017, 01:00 (CET)
Tak tak. Vi skal nå 250.000 artikler før 31. 12. 2017. Kom så i gang :D Med venlig hilsen,  Rodejong  diskussion 1. jan 2017, 01:05 (CET)
Jeg tænkte faktisk på præcis det samme Face-smile.svg Jeg går heller ikke i seng endnu, så jeg kan vist godt nå nogle flere nye og forbedre nogle af de nyoprettede. Jeg tror alle dem jeg har oprettet er blevet ændret/fikset af andre brugere allerede, hvilket jeg er rigtigt glad for og det også et bevis på Wikipedias styrke, med at vi kan hjælpe hinanden på forskellige måder! Så tak for at I er der, selv om jeg ikke kender jer (endnu)! /Patrik Näsfors (diskussion) 1. jan 2017, 01:40 (CET)
Nu er jeg færdig med den for nu og jeg er meget tilfreds, da det er den bedste/største artikel jeg har lavet helt fra bundet selv indtil videre. Den er på 5 K, så nu vil jeg ikke kalde det en stub længere og jeg har derfor fjernet den skabelonen. /Patrik Näsfors (diskussion) 1. jan 2017, 08:13 (CET)

Wikipediajournalen abonnent-unudersøgelse[redigér wikikode]

Hej Wikijournalen-læser! Jeg har oprettet et spørgeskema til vores abonnenter for at undersøge hvilket indhold de primært læser i Wikipediajournalen, samt hvad de gerne vil se mere af. Jeg vil blive meget glad hvis du kan bruge 5 minutter på at besvare spørgeskemaet. Tryk her for at gå i gang! Mvh. InsaneHacker 🕊️ (💬) 1. jun 2017, 00:41 (CEST)

Forslag ang. WikiProjekt banner-gadget[redigér wikikode]

Hej PatrikN, da du deltog i denne afstemning om WikiProjekt-skabeloner kunne jeg godt tænke mig at høre dit input på denne diskussion på Landsbybrønden. På forhånd tak for dit input. --InsaneHacker 26. jul 2017, 17:32 (CEST) (leveret af en administrator via MassMessage)