Wikipedia:Afstemninger/Afskaffelse af milepælsskabeloner på diskussionssiderne

Fra Wikipedia, den frie encyklopædi
Spring til navigation Spring til søgning
Preferences-system.svgDer arbejdes på denne tekst i øjeblikket!
Vent venligst med at redigere den, eller kontakt den bruger som satte denne skabelon på siden. Med venlig hilsen Madglad (diskussion) 8. dec 2016, 10:28 (CET)
Afskaffelse af milepælsskabeloner på diskussionssiderne
  • Jeg formulerer denne når der er faldet ro om afstemningstemaerne på den anden afstemning. Hvis nogen har lyst til at hjælpe med at formulere afstemningens tekst kan de henvende sig til mig. --Madglad (diskussion) 8. dec 2016, 10:55 (CET)
Bør der ikke være en separat diskussion om dette før man tyr til afstemning. Jeg er helt med på afstemningen om projektskabeloner og ved godt at der har været snak om milepælene også, men burde afstemningen ikke vente til det andet er ordnet og man evt. har taget en ny diskussion? Mvh. InsaneHacker (💬) 12. dec 2016, 15:33 (CET)
Tænker jeg også. Jeg tænkte at den skulle fremsættes samtidigt med det andet forslag, men så udskød jeg det da der pludseligt kom gang i den fastlåste debat. Jeg tror at man kan vurdere om et par dage om forslaget skal stilles, før det andet forslag er færdigbehandlet. Ellers skal denne start bare slettes. --Madglad (diskussion) 12. dec 2016, 15:50 (CET)
@Madglad: Sker der noget her? --Inc (diskussion) 9. nov 2017, 01:48 (CET)
Ikke for min skyld. Det var vist Rmir2, der krævede dette sat til til afstemning samtidigt med projektskabelonerne, da han mente at afskaffelse af projektskabelonere ville gøre milepælene værdiløse. Holdningen blev dog skudt ned, inden forslaget blev skrevet færdigt. Frit efter min hukommelse. --Madglad (diskussion) 9. nov 2017, 07:16 (CET)
Crystal Clear action apply.pngKonklusion:
Afstemningen er ikke længere aktuel. --Inc (diskussion) 9. nov 2017, 10:12 (CET)