Wikipedia:Anmodning om administratorassistance/American Dad!

Fra Wikipedia, den frie encyklopædi

Jeg er for tiden i gang med at sammenskrive de noget nær indholdsløse artikler om afsnit af tegnefilmserien American Dad! i dem om sæsonerne. Her er jeg imidlertid stødt på det problem, at Sarmundo, der oprettede de mange artikler i sin tid, har behandlet både første og anden sæson i American Dad! (sæson 1) med det resultat, at der er kommet kuk i nummereringen af de efterfølgende artikler. Jeg skal derfor bede om at få foretaget følgende flytninger:

Efterfølgende skal jeg så selv have udskilt indholdet om anden sæson fra den om første. Desuden skal afsnitsartiklerne ændres til omdirigeringer til respektive sæsoner og Kategori:Afsnit af American Dad! med underkategorier slettes. Alternativt kan afsnitsartiklerne også bare slettes med det samme, for deres værdi selv som omdirigeringer er ret beskeden, og det lidt indhold der er fremgår nu af sæsonartiklerne. --Dannebrog Spy (diskussion) 12. mar 2016, 22:03 (CET)

Jeg har flyttet sæsonartiklerne. Umiddelbart er jeg enig i, at episodeartiklerne bør slettes, men måske burde vi have et sletningsforslag om det. --Cgt (diskussion) 13. mar 2016, 10:59 (CET)