Wikipedia:Anmodning om administratorassistance/Beskyttelse af Fodbold

Fra Wikipedia, den frie encyklopædi

Hejsa. Siden Fodbold er særligt udsat for hærværk. Meget af det hærværk begået for det seneste, er fra Mr. Floyds sokkedukker, og Mr. Floyd, han HADER fodbold RIGTIG MEGET. (forklaret på hans "eget udsagn") Men generelt er siden tit udsat for hærværk, ikke kun pga. Mr. Floyd. Men for en sikkerheds skyld, beskyt siden. Med venlig hilsen EeveeSylveon 28. sep 2017, 07:34 (CEST)

Efter et kig på historikken er jeg enig, en semibeskyttelse bør være nok til at bekæmpe "brug og smid væk"-konti. Mvh. InsaneHacker 🕊️ (💬) 28. sep 2017, 08:06 (CEST)
Jo mindre man snakker om trolls, jo bedre. Og mon ikke det så bare bliver en ny side, det går ud over? Mvh Knud Winckelmann (diskussion) 28. sep 2017, 08:09 (CEST)
Er det nu også nok? At snakke mindre med Mr. Floyd tror jeg desværre ikke hjælper. Og siderne Wikipedia:Administratorer og Skabelon:Bruger administrator er også hårdt ramt. En semibeskyttelse vil også være rart der. --EeveeSylveon 28. sep 2017, 08:16 (CEST)
Jo mindre opmærksomhed sådanne typer får, jo bedre. Mvh Knud Winckelmann (diskussion) 28. sep 2017, 08:17 (CEST)
[redigeringskonflikt] x2Det er selvfølgelig rigtigt, og hvis det kun er en bruger (eller én person med flere brugerkonti) er en beskyttelse måske overdrevet. Det er noget af en Whac-A-Mole-situation. Mvh. InsaneHacker 🕊️ (💬) 28. sep 2017, 08:18 (CEST)
Vi kan da give en prøve Knud, men hvordan kan det være muligt? Brugeren vil jo desværre lave masser af hærværk alligevel, om vi så snakker om det eller ej. Sådan ser det ud på nowiki. Herefter vil jeg gerne have, at brugernavnet Kontroller din autisme, Knud Winckelmann! bliver skjult, for det brugernavn er stærkt krænkende i mine øjne. --EeveeSylveon 28. sep 2017, 08:30 (CEST)
Jeg overlever, så mon ikke det går?. Jeg mener at have set værre... Beskyttelser skal begrænses og skjulning bør efter min mening kun bruges i de tilfælde, hvor det drejer sig om personlige oplysninger og decideret grov chikane.
Der er hellere ingen grund til at linke til de forskellige brugerkonti. Det giver bare mere opmærksomhed til trollene. Mvh Knud Winckelmann (diskussion) 28. sep 2017, 08:36 (CEST)

──────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────── Argh, undskyld Knud. Det er typisk mig. Ingen grund til at linke. Hvis vi skal snakke om trollen, kan vi så ikke gøre det på IRC'en? Så vil han ikke få så meget opmærksomhed som hvis det var på selve Wikipedia. --EeveeSylveon 28. sep 2017, 09:08 (CEST)