Wikipedia:Anmodning om administratorassistance/Blokering af David ngoviet

Fra Wikipedia, den frie encyklopædi
Spring til navigation Spring til søgning

Da jeg selv er involveret vil jeg bede en anden administrator se på denne redigering :[1]. - Savfisk (diskussion) 29. okt 2017, 13:22 (CET)

Jeg overvejer at forlænge hans blokering. At han er angiveligt er 13 er ingen undskyldning, hvis han ikke kan forstå adskillige venlige henvendelser, så er et hans problem. Jeg har blokeret hans adgang til sin disk-side, da han tydeligvis ikke er i stand til at opføre sig ordentligt. Han kommer nok til at spilde mere af vores tid... Mvh Knud Winckelmann (diskussion) 29. okt 2017, 13:31 (CET)
Ja, det virker underligt. Det er jo set før at nogen prøver at løbe om hjørner med os. Med venlig hilsen Savfisk (diskussion) 29. okt 2017, 13:38 (CET)
Jeg er enig med Knud i denne sag. Ønsker også en forlængelse af hans blokering. Det ser ud til, at David desværre ikke er moden nok til at opføre sig ordentligt på Wikipedia. Men dog håber jeg, at han kan lære af denne blokering, så han er lidt mere moden, når hans blokering er udløbet. Med venlig hilsen EeveeSylveon 29. okt 2017, 13:41 (CET)