Wikipedia:Anmodning om administratorassistance/Lionbird

Fra Wikipedia, den frie encyklopædi

Bruger Lionbird er ren gak og løjer. Hæld vedkommende ud af brættet hurtigst muligt. --87.49.146.92 2. okt 2018, 02:21 (CEST)

Hvad er belægget for din påstand? Vi har en norm om at antage god tro, og der er da ingen skade sket i det brugeren har foretaget sig selvom det ganske vist ikke er den typiske tilgang til Wikipedia nye brugere har. Mvh. Asger (diskussion • bidrag • e-mail) 2. okt 2018, 08:59 (CEST)

Man behøver ikke tage maddingen. Just sayin'. --Pugilist (diskussion) 2. okt 2018, 09:28 (CEST)

Anmodning lukket IP-brugeren er tilsyneladende utilfreds med et sletningsforslag oprettet af den omtalte bruger. Det er ikke en forbrydelse at være uvidende om retningslinjerne for hvornår en artikel medtages på Wikipedia. Anmodningen lukkes som værende åbenlyst useriøs. Anmodningen er i øvrigt heller ikke konkret nok og virker udelukkende som et personangreb. -- InsaneHacker 🕊️ (🗨️) 2. okt 2018, 09:56 (CEST)

“Denne “nye” bruger, Lionbird, har taget en meget speciel åbning som Wikipedia-bruger. Der bliver søgt efter venner, dernæst bliver admins opsøgt med stor ros, og nu skal en masse artikler pludselig slettets. Lionbird er enten en meget meget ung person, der lynhurtigt har lært en masse ting om Wikipedia... eller også, mere sandsynligt, en sokkedukke der vil drille og forstyrre projektet.” - blev der skrevet her. Nu kan der tilføjes “spam om interesse for én specifik brugers blokering”, til trods for at mange bliver blokeret hver dag. Besynderlig opførsel, når man ikke har lavet én eneste artikel-redigering, og ikke ved hvad en kategori er. --80.62.117.20 5. okt 2018, 00:12 (CEST)