Wikipedia:Anmodning om administratorassistance/Skjulning af brugernavn?

Fra Wikipedia, den frie encyklopædi

Tidligere i morges tilbagerullede jeg chikane i artiklen Thomas Ring for derefter at skjule indholdet. I samme ombæring skjulte jeg brugernavnet, da det kan opfattes som chikane. Dette nytter imidlertid ikke rigtigt noget, da brugernavnet stadig fremgår af tilbagerulningens redigeringsbeskrivelse. Da det nok ville være upassende at skjule (dele af) sine egne redigeringer, overlader jeg det hermed til en neutral administrator at afgøre, om tilbagerulningens redigeringsbeskrivelse skal skjules, eller om skjulningen af brugernavnet på chikaneredigeringerne skal ophæves. Den nuværende blanding skjuler jo ikke rigtigt noget alligevel.
- Sarrus (db) d. 16. sep 2017, 09:11 (CEST)

Njah, ingen grund til at spilde mere tid på det. Så er brugernavnet hellere ikke værre. Mvh Knud Winckelmann (diskussion) 16. sep 2017, 09:38 (CEST)

[redigeringskonflikt

Gjort Gjort.
I den her slags tilfælde synes jeg dog ikke det ville være problematisk at skjule redigeringskommentaren fra dig selv da den er et naturligt led i chikanfjernelsen, men selvfølgelig hellere spørge en gang for meget end en for lidt. -- Mvh. Vrenak (diskussion) 16. sep 2017, 09:42 (CEST)
Selvom brugernavne er set meget værre, synes jeg ikke vi skal bevæge os ud på den glidebane det hurtigt bliver at tillade brugernavne der negativt omtaler andre end en selv, et iøvrigt ret aktuelt emne i nutiden. -- Mvh. Vrenak (diskussion) 16. sep 2017, 09:42 (CEST)