Wikipedia:Anmodning om administratorassistance/Sletning af redigeringshistorik i artiklen Natascha Colding-Olsen

Fra Wikipedia, den frie encyklopædi
Gå til: navigation, søg

Jeg ved ikke om dette er en gyldig årsag (og gør gerne opmærksom på hvis det ikke er), men jeg vil gerne anmode om at disse to redigeringer i redigeringshistorikken, samt de mellemliggende redigeringerNatascha Colding-Olsen bliver skjult. De pågældende redigeringer linker angiveligt til personens Facebookside, og selv om jeg mener at personen (eller ihvertfald sagen) kan vurderes som notabel (se sletningsdiskussionen), så mener jeg også at det er en smule problematisk at sådan et link er inkluderet i historikken. Mvh. InsaneHacker 🕊️ (💬) 19. maj 2017, 08:14 (CEST)

Jeg er enig i, at linket ikke bør være der, men jeg mener ikke, at vi bør slette det i historikken. Personers åbne FB-profiler er i sagens natur offentlige, og personen har derfor accepteret, at andre kan se profilen, og har personen accepteret, at opslag m.v. er åbent, så er dette også accepteret. Det er således markant anderledes end andre oplysniner, hvor personen ikke på forhånd har accepteret, at oplysningerne skal flyde på internettet. Der er ikke i øvrigt særlige personoplysninger på det pågældende link. Så jeg mener ikke, at der konkret er tilstrækkelig grund til at fravige vores hovedregel om, at vi ikke sletter i historikken. --Pugilist (diskussion) 19. maj 2017, 08:35 (CEST)
Ok. Mvh. InsaneHacker 🕊️ (💬) 19. maj 2017, 08:45 (CEST)
Så længe, navnet på personen er nævnt, vil enhver googlesøgning automatisk give sådanne link. Problemet er snarere, om vi overhovedet bør have en særlig artikel om personen. Rmir2 (diskussion) 19. maj 2017, 09:08 (CEST)

Problemet tilsyneladende løst og anmodning lukket. --Pugilist (diskussion) 4. jun 2017, 15:54 (CEST)