Wikipedia:Anmodning om administratorassistance/Sokkedukker af Mr. Floyd

Fra Wikipedia, den frie encyklopædi

Go' morgen. Jeg vil gerne gøre opmærksom på, at der i øjeblikket florerer sokkedukker af Mr. Floyd i disse dage. Bemærk, at Mr. Floyd ikke er registreret på dawiki, måske fordi brugeren er globalt blokeret siden 2010. Brugeren er kendt for at lave sokkedukker på nowiki, og er efter omkring 7 års "dvale" begyndt at lave flere sokkedukker på nowiki. I sidste uge havde en af hans sokkedukker vandaliseret no:Wikipedia:Administratorer ved at fjerne alt indhold på siden og lave en omdirigering til nazistpartiet NSDAP, men er også kendt for at udøve hærværk på alle mulige andre sider. Ad hensyn til hans sokkedukker, ønsker jeg en fyld beskyttelse af den danske udgave af Wikipedia:Administratorer for at forebygge sokkedukkernes hærværk. Med venlig hilsen EeveeSylveon 27. sep 2017, 07:45 (CEST)

Der er ingen grund til at beskytte i tide og utide. Opstår problemet, så tager vi den derfra. Mvh Knud Winckelmann (diskussion) 27. sep 2017, 08:16 (CEST)
Der er heller ingen grund til at lave forebyggende foranstaltninger pga. hærværk på andre projekter. Der er jo ingen, der siger, at vedkommende nogensinde forvilder sig over på dawiki. Princippet på Wikipedia er, at alle kan redigere alt. Undtagelser (blokeringer og beskyttelser) bør kun foretages undtagelsesvis og når det er absolut nødvendigt. Man bør først beskytte, når flere forskellige brugere har vandaliseret en side. Ikke fordi det muligvis kunne ske. Så ryger det åbne ved Wikipedia.
- Sarrus (db) d. 27. sep 2017, 11:00 (CEST)

[redigeringskonflikt
Så skete det alligevel! Brugeren Bruger:Bølle Dust bør permanent blokeres for sokkedukkeri og en beskyttelse af Wikipedia:Administratorer bør ske nu. Dette sokkedukkeri er fuldstændig uacceptabelt. Mr. Floyd lavede med stor sandsylighed også en sokkedukkebruger i går på nowiki, der hed noget meget nedladende mod administratoren Bruger:4ing. --EeveeSylveon 27. sep 2017, 13:30 (CEST)

Trolls skal ignoreres. Mvh Knud Winckelmann (diskussion) 27. sep 2017, 13:36 (CEST)
Jeg har svaret dig på IRC'en Knud. --EeveeSylveon 27. sep 2017, 13:37 (CEST)
Jeg villefulgt med på Speciel:Bidrag/Hundekaka. - 4ing (diskussion) 27. sep 2017, 14:15 (CEST)
Jeg beklager, hvis jeg er til ulejlighed, Knud. Da jeg skrev tilbage til sokkedukken, var det kun den ene gang. Det sker ikke mere. Undskyld. --EeveeSylveon 27. sep 2017, 15:08 (CEST)