Wikipedia:Anmodning om administratorassistance/Tjelly2

Fra Wikipedia, den frie encyklopædi

Til info: Jeg har blokeret Bruger:Tjelly2 for ignorering af gentagne henstillinger, gentagne oprettelser af uneutrale, reklamerende artikler og generel manglende forståelse for at man ikke skriver om sig selv eller andre emner, man har et nært forhold til.

Vurder gerne denne blokering. Mvh KnudW (diskussion) 25. feb 2020, 14:13 (CET)

Jeg er som forholdsvis nybegynder på wiki ikke 100% klar over, hvordan man håndterer sådan en anmodning om administratorassistance, men jeg har svaret KnudW på hans anklager om 'ignorering af gentagne henstilinger' og 'gentagne oprettelser af uneutrale, reklamerende artikler' i et punkt på min egen diskussionsside her: https://da.wikipedia.org/wiki/Brugerdiskussion:Tjelly2#Alle_vore_h%C3%A5b
Jeg har endvidere lagt en reaktion på min blokering på Knuds diskussionsside: https://da.wikipedia.org/wiki/Brugerdiskussion:KnudW#Pas_p%C3%A5_med_blokeringer
Jeg beder evt. interesserede administratorer om at tage hensyn til mine svar og om at betænke wiki's norm om at antage god tro. På forhånd tak. Med venlig hilsen Tjelly2 (diskussion) 3. mar 2020, 15:37 (CET)
Jeg har fulgt dine redigeringer og er enig med KnudW om at du ignorerer henstillinger. Når man gør det, så er der ikke længere tale om god tro og restriktionerne er berettiget. Jeg har desværre ikke stor tillid til din troværdighed, for du lader til at bruge alle midler til at forfølge dine egne mål. At undertegnede er den eneste admin, som har reageret på AOA'en, kan ikke tages som tegn på at den ikke er blevet læst. Faktisk er fraværet af reaktioner et stiltiende accept. - Savfisk (diskussion) 3. mar 2020, 16:00 (CET)
Beklager, Savfisk. Man kan ikke 'ignorere henstillinger', når man har reageret på de henstillinger, man har modtaget og vist stor vilje til at leve op til henstillerens forventninger. Det er voldtægt af det danske sprog. Det ville iøvrigt klæde dig at ledsage dine anklager mod andre brugere for manglende troværdighed med specifikation og dokumentation. Ellers fremstår de lidt hult.
Grunden til, at andre administratorer ikke har reageret på Knud's AOA kunne måske også tænkes at være, at de ikke synes den artikel, jeg skrev om Alle vore håb udgør nogen stor forbrydelse? Hvem ved? Måske er der endda nogen, der synes at artiklen er god? https://da.wikipedia.org/wiki/Brugerdiskussion:Tjelly2#Alle_vore_h%C3%A5b Mvh Tjelly2 (diskussion) 3. mar 2020, 17:28 (CET)
Konklusion:
Blokeringen er udløbet, og ingen debat i knap et halvt år. Lukket. --Pugilist (diskussion) 13. aug 2020, 18:29 (CEST)