Wikipedia:Anmodning om administratorassistance/Vestegnen

Fra Wikipedia, den frie encyklopædi
Spring til navigation Spring til søgning

Hej, der er meget jævnligt rettelser på Vestegnen af hvilke kommuner der er omfattet af dette noget diffuse begreb. I artiklen er det dog forsøgt at gøre klart at der netop ikke er tale om et entydigt begreb. Den nuværende version er efter min mening fornuftig, og jeg foreslår semi-beskyttelse. Det vil muligvis ikke fjerne problemet, men nok reducere det. --Honymand (diskussion) 4. mar 2019, 20:06 (CET)

Har det karakter af hærværk, eller er folk bare meget passionerede om hvad der defineres som "Vestegnen"? Hvis det er sidstnævnte ved jeg ikke om det er passende at skrivebeskytte. -- InsaneHacker 🕊️ (🗨️) 15. mar 2019, 18:19 (CET)
Hel sikkert ikke hærværk! Men Herlev og Ballerup kommer og går på artiklen - flere gange i løbet af året - og det er vel ikke meningen at artikler skal have cyklisk varierende indhold. --Honymand (diskussion) 17. mar 2019, 22:28 (CET)

──────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────── Anmodning lukket Det ser ud til at der kommer bølger af "uenigheds-redigeringer" 3 gange om året, og der har ikke været noget aktivitet siden marts måned. Hvis der kommer mere trafik på artiklen kan spørgsmålet om skrivebeskyttelse tages op igen. -- InsaneHacker 🕊️ (🗨️) 8. jul 2019, 10:52 (CEST)