Wikipedia:Anmodning om administratorassistance/Vestegnen

Fra Wikipedia, den frie encyklopædi

Hej, der er meget jævnligt rettelser på Vestegnen af hvilke kommuner der er omfattet af dette noget diffuse begreb. I artiklen er det dog forsøgt at gøre klart at der netop ikke er tale om et entydigt begreb. Den nuværende version er efter min mening fornuftig, og jeg foreslår semi-beskyttelse. Det vil muligvis ikke fjerne problemet, men nok reducere det. --Honymand (diskussion) 4. mar 2019, 20:06 (CET)

Har det karakter af hærværk, eller er folk bare meget passionerede om hvad der defineres som "Vestegnen"? Hvis det er sidstnævnte ved jeg ikke om det er passende at skrivebeskytte. -- InsaneHacker 🕊️ (🗨️) 15. mar 2019, 18:19 (CET)
Hel sikkert ikke hærværk! Men Herlev og Ballerup kommer og går på artiklen - flere gange i løbet af året - og det er vel ikke meningen at artikler skal have cyklisk varierende indhold. --Honymand (diskussion) 17. mar 2019, 22:28 (CET)

──────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────── Anmodning lukket Det ser ud til at der kommer bølger af "uenigheds-redigeringer" 3 gange om året, og der har ikke været noget aktivitet siden marts måned. Hvis der kommer mere trafik på artiklen kan spørgsmålet om skrivebeskyttelse tages op igen. -- InsaneHacker 🕊️ (🗨️) 8. jul 2019, 10:52 (CEST)