Wikipedia:Ansøgning om administratorstatus/Cgtdk

Fra Wikipedia, den frie encyklopædi
Spring til navigation Spring til søgning

Jeg er på nuværende tidspunkt patruljant, og jeg patruljerer ofte Wikipedia i et forsøg på at beskytte Wikipedia mod hærværk. Grundet dette støder jeg ofte på hærværksartikler, og i nogle tilfælde er vandalerne meget vedholdende, og nægter at stoppe, før de endelig bliver blokeret af en administrator. I mellemtiden er der ikke andet, jeg kan gøre, end at forsøge at alarmere administratorerne og at tilbagerulle vandalens redigeringer. Det frustrerer mig, at jeg ikke kan gøre noget mere effektivt end at pålægge diverse sletnings/advarselsskabeloner, der om muligt blot tilskynder dem til at udøve yderligere hærværk. Jeg har derfor i et stykke tid overvejet at ansøge om at blive administrator, men da jeg kun har været patruljant siden 12. juni og kun rigtig aktiv siden midten af maj (jeg har dog været registreret i snart to år), tvivler jeg på at min ansøgning ville blive accepteret. Inspireret af Bruger:Dannebrog Spys kommentar på Wikipedia:Landsbybrønden#Flere_rettigheder_til_patruljanter.3F vil jeg lave en "request for comments" ansøgning. Jeg kunne godt tænke mig, at vide om der er noget problematisk ved mit arbejde på Wikipedia, som ville blive bragt op i en administratoransøgning, så jeg kan rette op på det.

Jeg går ikke ud fra, at denne ansøgning bliver accepteret, og jeg bliver derfor ikke skuffet, hvis jeg skulle få et afslag, men hvis det skulle ske ville jeg selvfølgelig ikke frabede mig embedet. Er der noget jeg gør forkert, eller bare gør suboptimalt, vil jeg meget gerne have det at vide nu – i stedet for at min ansøgning bliver skudt ned af årsager, der kunne have været rettet op på tidligere, når jeg engang opretter en (endnu en||rigtig) ansøgning. Jeg er ikke sikker på om jeg skulle have spurgt andetsteds, men nu vil jeg stille mig til skue her, uanset om der måske findes et mere passende sted. Kritik velkommen. Mvh. Cgtdk (diskussion) 13. sep 2012, 00:12 (CEST)

  • Symbol support vote.svg Støtter - jeg syntes helt sikker at Cgtdk, godt kan håndter en administrator rollen. Han er et super godt job med at fjerne hærværk, og hjælpe brugere, så det vil være dejligt for ham, at kunne slette de sider som der er åbenlyst hærværk. --Simeondahl (diskussion) 13. sep 2012, 19:55 (CEST)
  • Symbol support vote.svg Støtter - enig, jeg er sikker på at Cgtdk sagtens kan håndtere administrator rollen. Han har forståelse for Wikipedia samt dets politikker og normer og er en flittig patruljant der har brug for lidt flere værktøjer. --Pelle Hansen 13. sep 2012, 20:20 (CEST)
  • Symbol support vote.svg Støtter - Dine redigeringer ser fornuftige ud, (jeg har ikke løbende hæftet mig ved problemer, og et hurtigt kig på redigeringslisten viste heller ingen) og du virker også rimelig rolig i diskussionerne. - Nico (diskussion) 13. sep 2012, 20:47 (CEST)
  • Symbol support vote.svg Støtter – Cgtdk virker som om han har styr på normerne på Wikipedia, har gode kundskaber udi sproget, og frem for alt er det mit indtryk at han kan holde hovedet koldt, også i tilspidsede situationer. Alt i alt ser jeg ingen grund til ikke at støtte kandidaturet. --Danmuz (diskussion) 18. sep 2012, 14:13 (CEST)
  • Symbol support vote.svg Støtter - Jeg har været lidt i tvivl om denne; ikke fordi jeg har noget at udsætte på dine redigeringer, men fordi du er forholdsvis ny herinde. Men det er min opfattelse, at du har en ganske fornuftig indstilling til tingene, og forholder dig roligt med et godt overblik. Det sidste lægger jeg en del mere vægt på end flere tusinde redigeringer. Pugilist (diskussion) 21. sep 2012, 08:47 (CEST)
Der er koncensus om at give Cgtdk administratorstatus, og den er hermed tildelt. - Kåre Thor Olsen (Kaare) (diskussion) 24. sep 2012, 15:34 (CEST)
Mange tak for tilliden. Jeg vil naturligvis gøre mit bedste for at leve op til den. Mvh. Cgtdk (diskussionbidrag) 24. sep 2012, 15:55 (CEST)