Wikipedia:Ansøgning om administratorstatus/Yuatato

Fra Wikipedia, den frie encyklopædi

Hej. Jeg er Yuatato og jeg ønsker at blive admin, for at sikre at personer fortsat kan nyde alt viden her, og så være sikker på at få noget ordenlig viden. Trods min meget unge alder, 10 et halvt, snart 11 (2 måneder) lover jeg at jeg har forstan på dette.

Alle de bedste hilsner, Yuatato.

(Skrev Yuatato (diskussion • bidrag) 19. dec 2010, 12:49. Husk at signere dine indlæg.)

  • Støtter ikke - Du har kun foretaget 16 redigeringer (kilde), hvilket slet, slet ikke er nok til at blive administrator. Men, hvis du bare klør på, kan du anmode igen på et senere tidspunkt. Desuden har du kun været bruger i ca. 1½ måned.
    - Sarrus (db) d. 19. dec 2010, 12:58 (CET)
  • Støtter ikke - Yuatato, jeg synes det er rigtig fint, at du vil prøve kræfter som administrator på Wikipedia. Men som Sarrus skriver ovenfor, skal man normalt have lidt mere erfaring herinde før man bliver administrator. - Men heldigvis kan man sagtens hjælpe til som almindelig bruger og sørge for, at Wikipedia bliver endnu bedre til glæde for ande brugere. Gå bare i gang med artiklerne, så skal det nok komme. :-) --Pugilist 19. dec 2010, 13:05 (CET)
  • Støtter ikke - Det er alt, alt for tidligt. Du bliver nød til at udvise betydelig mere aktivitet, så vi kan få reelt et indtryk af dig. Start f.eks. med at skrive noget om dig selv på din brugerside så som dine interesser og hvad du beskæftiger dig med på Wikipedia. --Dannebrog Spy 19. dec 2010, 13:05 (CET)
  • Støtter ikke - Som flere andre herover vil jeg gerne se noget mere aktivitet fra dig her på Wikipedia, inden jeg støtter din anmodning. Med de få redigeringer, du har lavet indtil nu, er det svært at danne sig et indtryk af, hvem du er. Jeg vil også gerne understrege, at administratorer på Wikipedia formelt ikke er andet end almindelige brugere, der har adgang til nogle få ekstra værktøjer, som primært bruges til at rydde op på Wikipedia. Jeg er ikke sikker på, hvorfor du gerne vil have adgang til dén opgave? --Medic (Lindblad) 19. dec 2010, 16:18 (CET)
  • Støtter ikke - Med tiden måske, hvis du opretholder og udvikler dit engagement i projektet. - Men jeg kan trøste dig med at det ikke er en speciel spændende funktion - nogle kalder os også skraldemænd ;-) - Nico 19. dec 2010, 16:45 (CET)
  • Støtter ikke - Vi skal vente et godt stykke tid endnu. --Pusleogpixi 19. dec 2010, 21:00 (CET)
  • Støtter ikke - Et meget stort støtter ikke. Der skal gå LANG tid, sorry. --Brandsen 20. dec 2010, 01:47 (CET)
  • Støtter ikke - Nå man ikke er i stand til at oprette en ansøgning korrekt tyder det på at man ikke har sat ind i hvordan en wiki virker. Det er ikke smart med admins der ikke ved hvad de laver.--Jan Friberg 20. dec 2010, 13:55 (CET)
  • Støtter ikke - Min stemme tæller vist ikke så meget, men jeg skriver lige for at vise, at jeg er enig med de andre. Det kræver bare mere tid på Wikipedia. --Masz 22. dec 2010, 17:44 (CET)

Anmodningen lukkes jf. kommentarerne. - Kåre Thor Olsen (Kaare) 22. dec 2010, 18:22 (CET)