Spring til indhold

Wikipedia:Flytteforslag/Design af modeljernbaneanlæg

Fra Wikipedia, den frie encyklopædi

Jævnfør denne diskussion (kopieret fra artiklens diskussionsside):

"Jeg vil gerne have lov at protestere mod Glenns flytning af artiklen fra Modeljernbaneanlæg til Design af modeljernbaneanlæg. Artiklen handler om modeljernbaneanlæg som sådan, ikke bare design af dem. Glenn angiver at have kigget på interwiki-listen, og jeg gætter på, at det er en:Model railroad layout, der snyder. Layout er vitterligt et andet ord for design, men som en engelsk-dansk-ordbog kan fortælle, så har ordet også andre betydninger på engelsk, heriblandt anlæg. Så det engelske navn betyder faktisk direkte oversat modeljernbaneanlæg.

I øvrigt finder jeg det heller ikke rimeligt, at flytningen sker allerede to dage efter, at flytteskabelonerne blev indsat. Hvis man foreslår noget, bør man normalt vente mindst en uge, så folk kan nå at reagere. Det andet er at handle bag om ryggen på folk. --Dannebrog Spy (diskussion) 9. nov 2014, 20:24 (CET)

Jeg tilslutter mig. Jeg droppede mit sammenskrivningsforslag netop, fordi jeg bøjede mig for de modargumenter, der blev fremsat imod det. Rmir2 (diskussion) 9. nov 2014, 20:44 (CET)" Rmir2 (diskussion) 27. nov 2014, 17:43 (CET)