Wikipedia:Flytteforslag/Kursk (by)

Fra Wikipedia, den frie encyklopædi

I lighed med ru:Курск, en:Kursk, de:Kursk, no:Kursk, sv:Kursk oa. Kursk som var flertydig er flyttet til Kursk (flertydig). Hovedbetydningen af "Kursk" er uden tvivl byen. Alle andre navne, der indeholder "Kursk" er opkaldt efter byen Kursk.

Flytningen kan kun gennemføres hvis redirectsiden Kursk bliver slettet. mvh Per (PerV) (diskussion) 7. aug 2014, 11:56 (CEST)

  • Jeg har ikke fulgt så meget med på denne, men er det ikke ret åbenbart, at hovedbetydningen af Kursk er byen, og at de øvrige betydninger er afledt ? Dvs., at opslaget under Kursk leder til en artikel om byen, og at der i artiklen om byen er en henvisning til Kursk (flertydig). Er der modstand mod det ? Pugilist (diskussion) 7. aug 2014, 12:13 (CEST)
  •  Flyt : Helt enig i at byen er hovedbetydningen så Kursk (by) bør flyttes til Kursk. Kartebolle (diskussion) 7. aug 2014, 12:14 (CEST)
Konklusion:
Jeg har nu set historikken m.v. Der er ikke grund til at diskutere dette, da det forekommer helt ukontroversielt. Der flyttes lidt rundt. Pugilist (diskussion) 7. aug 2014, 12:20 (CEST)