Wikipedia:Kandidater til gode artikler/Norge

Fra Wikipedia, den frie encyklopædi
Spring til navigation Spring til søgning

Norge[redigér wikikode]

Afgøres 16. november 2013

Stemmer[redigér wikikode]

Kommentarer[redigér wikikode]

  • Det er et mysterium, at denne artikel kun er LA. Godt spottet, Morten! Jeg vil mene, at der er tale om en meget fyldestgørende artikel af professionel standard, som fuldt ud lever op til GA - ja, faktisk også til FA. Inden den udnævnes til GA, bør det indledende afsnit dog afkortes en del, så det bliver nogenlunde af samme omfang som de senest udnævnte GA Rødlos og IC4. Se også FA'en Frédéric Chopin. Jeg har optalt det indledende afsnit til ca. 580 ord, så i forhold til den almindelige standard for GA på ca. 250 ord, bør det indledende afsnit halveres i omfang. Det er ikke helt nemt men trods alt heller ikke helt umuligt, så jeg vil gerne kigge på det en af dagene. --Morten Haagensen (diskussion) 3. nov 2013, 09:28 (CET)
  • Jeg hørte en kommentator i radioen som en spøg nævne at Norges økonomi befinder sig i en permanent overophedning. Men med en ledighed på 2,7 % og en vækst på 3,2 % er der lidt om snakken. Landet er nødt til at importere arbejdskraft for at undgå et kollaps; Norge har det næsthøjeste andel ledige stillinger i EØS. Artiklen burde beskrive denne økonomiske situation mere indgående.
  • Men den øvrige artikel ser fin ud, så jeg tøver med at ødelægge statistikken ved at stemme imod. --|EPO| COM: 10. nov 2013, 16:45 (CET)
Crystal Clear action apply.pngKonklusion:
8 ud af 8 (100 %) af de ikke-neutrale stemmer støtter, at artiklen udnævnes til god status. Artiklen udnævnes hermed til god.
--Morten1997 (diskussion) 17. nov 2013, 12:51 (CET)