Wikipedia:Landsbybrønden/Åbent brev til Rmir2

Fra Wikipedia, den frie encyklopædi
Spring til navigation Spring til søgning

Åbent brev til Rmir2[redigér wikikode]

Hej Rmir2

På engelsk wikipedia har man denne politik. Det burde vi måske også have på dansk wikipedia, for at holde debatten på et pænt niveau. Jeg har været i kontakt med Nordsjællands Politi, som siger at anmeldelsen skal indgives til Københavns Politi. Jeg har afsat hele ugen fra tirsdag efter påske, dvs. fra tirsdag 3. april, til at indgive anmeldelse, plus at finde en ophavsretsekspert-jurist.

I modsætning til hvad du og Rodejong mener er ophavsretten ikke ophævet efter 70 år, det er kun retten til at gengive kopier.

Jeg vil foreslå at du får fjernet alt ophavsretsbeskyttet tekst inden tirsdag 3. april 09.00.

Mvh. Lars --Madglad (diskussion) 13. mar 2018, 11:27 (CET)

Kære Madglad. Vi tolerer ikke, at der trues med trusler om retslige skridt mod en anden bruger. Du får derfor en kortere pause. mvh Tøndemageren (diskussion) 13. mar 2018, 12:21 (CET)
I jura opererer man med begrebet »de minimis non curat lex«. Det betyder »retten er ligeglad med bagateller« (Ophavsret for begyndere En bog til ikke-jurister Morten Rosenmeier). Det er vist der vi er henne her, + en alvorlig overtrædelse af at spilde folks tid med k... (selvcenur i disse sencible tider) - Nico (diskussion) 13. mar 2018, 16:00 (CET)