Wikipedia:Landsbybrønden/Fejl i Jernbaneskabeloner

Fra Wikipedia, den frie encyklopædi
Spring til navigation Spring til søgning

Fejl i Jernbaneskabeloner

Er der nogle der kan gennemskue hvad der er sket med vores jernbaneskabeloner, f.eks. på Hirtshalsbanen og Jernbaneterrænet på Vesterbro? For mit uøvede øje ser det ud til at de bagved liggende grafikkomponenter er forsvundet??? --VicVal 22. dec 2009, 08:52 (CET)

Infoboksen fungerer fint, så problemet ligger et andet sted - men hvor? Bruger:Kalaha har natten mellem den 20. og 21. december oprettet nogle relaterede skabeloner, der også anvendes i artiklen. Han ved muligvis noget. --|EPO| COM: 22. dec 2009, 09:51 (CET)

Hirtshalsbanen[rediger kildetekst]

Hvis man prøver med:
|kort = {{vis|HB-kort}} nederst i infoboksen, vises det igen pænt

Denne redigering gør det ikke bedre, men drejer sig om noget andet
En tysk bruger retter fra |thumb|left| til |miniatur|links|

Jernbaneterrænet på Vesterbro[rediger kildetekst]

{{BS-header}} bruges her og er netop blevet redigeret af Bruger:Kalaha, men det er ikke let at gennemskue da der hele tiden dukker nye skabeloner op inden i den man netop ser på.

http://da.wikipedia.org/w/index.php?title=Skabelon%3ABS-header&action=historysubmit&diff=3697983&oldid=2676807

-- Mvh PHansen 22. dec 2009, 10:45 (CET)

Skabeloner der ser forkerte ud[rediger kildetekst]

For at indkredse problemet kan man herunder notere de skabeloner der ser "forkerte" ud:

-- Mvh PHansen 22. dec 2009, 12:53 + 14:10(CET)

[ noget senere ]
Det kunne se ud til at denne redigering af {{BS-overlap}} har hjulpet. Koden fra Jernbaneterrænet på Vesterbro viste sig at virke i sandkasserne på engelsk, tysk og svensk Wikipedia. -- Mvh PHansen 22. dec 2009, 20:11 (CET)

Problemet skulle gerne være løst[rediger kildetekst]

Har lige "hørt" at problemet er løst, så blot en lille note så man ved, at man ikke behøver lede mere efter problemet (eller løsningen) :-) --MGA73 22. dec 2009, 23:02 (CET)

Problemet er ikke løst![rediger kildetekst]

Det tror jeg ikke, f.eks. Jernbaneterrænet på Vesterbro har ikke helt fået sit udseende tilbage og en artikel redigeret af Bruger:Kalaha som f.eks. Jubilee line er stadigvæk i udu. Er det smart at vi opdatere "et importeret system" som disse tyske skabeloner? Da jeg brugte dem første gang brugte jeg meget tid på at læse den tyske manual og fik så lavet det jeg ville ved at følge manualer frem for at rette skabelonerne... --VicVal 23. dec 2009, 12:22 (CET)

Ser ud til at Bruger:Kalaha har søgt at udvide sporplanssystemet så det kan håndtere 6, 7 og 8 sporede strækninger. Dette er sket ved en række opdateringer af eksisterende skabeloner, såvel som tilføjelse af nye. Jeg stiller mig umiddelbart skeptisk over for den stand det har efterladt dette "system" i. Se f.eks. Hammersmith & City line. Jeg vil foreslå:
Jeg har skrevet på Kalaha's brugerside og opfordret ham til at deltage her... --VicVal 23. dec 2009, 12:53 (CET)
Da det ikke er let at vide hvordan boksen i Jernbaneterrænet på Vesterbro skal se ud når den er "rigtig", er her tre udgaver:
Er der nogen der kommer tæt på? -- Mvh PHansen 23. dec 2009, 13:51 (CET)
Den svenske kommer tættest på. Ser ud som om at farven i headeren er blevet skiftet på tysk og engelsk. Det kan være det blot er lidt farve noget som er forskellig. Det kunne være interessant at vide om de opdateringer Kalaha har lavet har bragt os fuldt på højde med den seneste samlede pakke eller om det "blot" er de rettelser som manglede for nogle specifikke sager. Hvordan ser Hammersmith & City line ud i de andre landes sandkasser? --VicVal 23. dec 2009, 14:04 (CET)
Den eneste der ligner noget er i den engelske sandkasse med den danske kode til {{Hammersmith & City Line}} indsat direkte:
http://en.wikipedia.org/w/index.php?title=Wikipedia:Sandbox&oldid=333575142
Forskellen ser kun ud til at gælde den øverste bjælke med {{Railway line header}}, {{BS-header|Hammersmith & City line|Hammersmith & City Line|#d799af}} og måske {{BS-table}}
Kunststykket består i at finde den tilpasning af koden her på den danske som tilgodeser både de relevante af de nytilkomne skabeloner (fra omkring den 20. dec. ?) og de "gamle" skabeloner, men jeg er også tilhænger af en metode hvor opdateringen blot kan ligge i at importere in toto hvis det er muligt; man ser her hvor besværligt det kan blive med udokumenteret tilpasning.
-- Mvh PHansen 23. dec 2009, 17:53 (CET)
Jeg kan slet, slet ikke se at der er nogle problemer med skabelonerne i min browser. Det eneste jeg har gjort, er at kopiere de skabeloner fra engelske Wikipedia, der enten ikke var her i forvejen, eller ikke var opdateret, så de nye kort ikke så rigtige ud. Jeg vil gerne prøve at se på kortene i en anden browser, og se om jeg kan se nogle problemer der (jeg bruger Google Chrome), men umiddelbart kan jeg ikke se der er noget galt. God jul :) kalaha 26. dec 2009, 14:48 (CET)
Jeg tror måske at jeg har fundet den fejl i snakker om. Det var ikke en fejl i skabelonerne, men i selve kortet på Jernbaneterrænet på Vesterbro. Der var lavet nogle linjeskift, som skabelonen ikke kan klare. kalaha 26. dec 2009, 14:57 (CET)
Okay, problemet var ikke løst, men NU! burde den være der. kalaha 26. dec 2009, 15:35 (CET)
Alt ser fint ud nu, tak for indsatsen (og forbedringen af Skabelon:Vesterbro-terræn. Hvad gør vi med fremtidige opdateringer af det samlede skabelonsæt? --VicVal 27. dec 2009, 03:22 (CET)