Wikipedia:Landsbybrønden/Forbedring af arbejdsmiljø 2

Fra Wikipedia, den frie encyklopædi

Forbedring af arbejdsmiljø 2[rediger kildetekst]

Verbale trusler (incl. om blokering) skaber et dårligt arbejdsmiljø. Både mod brugeren det rammer og andre som læser det. Derfor vil jeg anbefale, at en bruger blokeres for sådan opførsel. Det er selvfølgelig en vurdering om der skal blokeres. Brugere der har bidraget i længere tid, forventes at kende god opførsel, så de blokeres når deres indlæg med trusler findes.

Brugere (incl. adminstratorer) kan istedet skrive følgende:

  • "Læs venligst WP:politik" - eller en mere specifik politik.

--Glenn (diskussion) 20. jan 2018, 15:57 (CET)

Jeg synes det er en dårlig ide at bruge blokering som et værktøj i de her tilfælde, hvor det er rutineret bruger, som er involveret. Der er nogle konflikter imellem nogle brugere, som giver nogle frustrationer, hvor nogle udtrykker sig på en uheldig måde. Og det kan ikke blokeres væk. Der vil efter min vurdering optrappe konflikterne. Og det vi har mere behov at for trappet konflikterne ned istedet for at holde til nogle regler, som er meget firkantet.
Der er mere behov for dialog, for forbedre arbejdsmiljøet. Og hvis den dialog mislykkes, så må vi igang med Wikipedia:Forbud, hvor ikke overholdelse af det kan medfører blokeringer.
Ellers synes jeg diskussion på Wikipedia-diskussion:Politik for blokering og bandlysning#Opdatering eller præcisering af Politikken? --Steen Th (diskussion) 20. jan 2018, 17:13 (CET)
Hej Steen Th - Rutinerede brugere regner man netop med vejer sine ord, før de sender indlægget. Blokering er ikke en straf, men derimod et middel til at resten af brugerne istedet kan fokusere på at arbejde konstruktivt på Wikipedia. --Glenn (diskussion) 20. jan 2018, 17:38 (CET)
Hvis man skal blokeres fordi man advarer nogen om at de kan blive blokeret, så vil det enten ende med at alle er blokeret eller at ingen nogensinde blokeres. --Honymand (diskussion) 20. jan 2018, 20:35 (CET)
Jeg synes det er bedre på en venlig måde at oplyse dem om politikken via en link; "kører" brugeren herefter videre, blokeres brugeren og årsagen skrives evt. på deres diskussionsside. --Glenn (diskussion) 20. jan 2018, 21:26 (CET)