Wikipedia:Landsbybrønden/Nyt hjælpesystem

Fra Wikipedia, den frie encyklopædi

Nyt hjælpesystem[rediger kildetekst]

Ris/ros, kommentarer og forslag til forbedringer af det nye hjælpesystem er særdeles velkomment.

Det skal dog siges at jeg ikke er helt færdig, og har tænkt mig at strukturere de specifikke hjælpesider på en smartere måde som lige skal regnes ud... --Hockeyindustrien 31. aug 2008, 23:54 (CEST)

Kan du ikke lige pege på nogle sider der er færdige? Jeg tror det er nemmere at forholde sig til det, hvis vi har noget konkret at se på, fremfor at gætte på om en side er nyskrevet eller af en tidligere årgang. -- Anders Wegge Keller (diskussion) 1. sep 2008, 16:19 (CEST)

Velkommen  Guide  Snydeskema  Hjælp  Ofte stillede spørgsmål  Øvrige spørgsmål  Ordliste  Mentorprogrammet  Nybegynderforum  Teknisk forum  Opslagstavle

Ovenstående sider er dem, der er relanceret i nye farver -- de tidligere versioner kan naturligvis ses i historikken til sammenligning :-). Desuden er Wikipedia:Dagens tip startet, men der mangler stadig at blive oversat mange tips..--Hockeyindustrien 1. sep 2008, 16:22 (CEST)

Synes Dagens Tip er en god idé, men skal ikke være på siden, før man er sikker på der ikke bare er en tom skabelon. Og er det så bare helt vildt mange nye sider der er kommet på Hjælp:Forside, siden der er så mange røde links? --Anigif 2. sep 2008, 18:35 (CEST)